ReShopper er “Danmarks Bedste Børneapp”

0

Børnibyen.dk har netop kåret “Danmarks Bedste Børneapp”, hvor vinderen blev app’en ReShopper, der henvender sig til købelystne forældre.

ReShopper applikationen vinder Danmarks Bedste Børneapp pris
ReShopper applikationen vinder Danmarks Bedste Børneapp pris

Den populære applikation ReShopper giver dig mulighed for, at sælge og købe børneting – alt lige fra tøj og legetøj til møbler. Denne app er tilgængelig til både iOS-enheder og Android.

I skrivende stund er ReShopper downloadet mere end 140.000 gange på iOS og Android.

 – ReShopper er endelig klar til Android

Applikationen har vundet stort indpas hos danskerne, hvilket nu også har haft indvirkning på, at ReShopper er blevet kåret til Danmarks Bedste Børneapp ved en prisuddeling i Glyptoteket i København, som er afholdt af Børn i Byen, der kalder sig Danmarks største guide for børnefamilier. Det er den første pris, at stifterne bag applikationen vinder.

– ”Vi er stolte og beæret af Børn I Byen Prisen 2015 – og vi skylder en stor tak til alle der har stemt på os. Det er jo vores medlemmers fortjeneste – uden dem var der ikke nogen app,” siger Nicolai Danmark Johannesen, Communications & Co-founder i ReShopper til MereMobil.dk.

Foruden ReShopper var også Ramasjang, LEGO DUPLO, Sofus og månemaskinen og Hunden Ib nomineret til prisen som Danmarks Bedste Børneapp. De førnævnte applikationer er alle nogle, som henvender sig direkte til børnene, mens ReShopper mere er henvendt til forældrene, der jo oftest er dem som køber diverse ting til børnene.

De nominerede applikationer var udvalgt af brugerne på Børn i Byen.

Tanken bag ReShopper applikationen er, at man kan købe brugte ting lokalt og selv er med til at ”bestemme” afstanden på de ting man står og mangler.

Du kan downloade ReShopper gratis til din iPhone eller Android telefon via Apples App Store eller Google Play Store.

Børn vælger mobile enheder frem for PC og konsoller

Web-TV: Okay med en iPad til tre-årige

Mere til historien

Foruden Danmarks Bedste Børneapp blev deres også delt andre priser ud til bl.a. bedste danske børnetøjsmærke, bedste blog, bedste børnetøjsforretning, bedste børnevenlige spisested og bedste legetøjsbutik m.fl. I alt blev der uddelt 19 priser af Børn i Byen.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer