ReShopper er endelig klar til Android

1

Brug ReShopper til køb og salg i nærheden af dig. Den populære danske app er nu endelig klar til de købs- og salgshungrende Android-brugerne.

ReShopper på Android
ReShopper på Android

Der er ingen tvivl om, at salg af brugt tøj, møbler og diverse andet tilbehør til hjemmet er i høj kurs netop nu. Der findes en række applikationer, hvor man kan købe og sælge brugte ting, samt et utal af grupper på Facebook med samme formål.

Og er man til køb og salg af brugte ting, så har man formentlig også hørt om ReShopper.

I starten af 2013 kom den danske applikation til iPhone-platformen iOS. App’en havde speciale i salg af ting til børn i alderen 0-12 år. Siden dengang, altså i nu næsten to et halvt år, har Android-brugere ventet med længsel på applikationen blev frigivet i Google Play Store, og nu er ReShopper så endelig klar til Android. Testen har været i gang længe og hos en stor skare af brugere – hele 1000 downloads har applikationen fået inden den officielle lancering.

Helt generelt er brugerne voldsomt glade for applikationen, der lige nu har en rating på 4,4 stjerner, baseret på over 600 stemmer i App Store.

Over 100.000 downloads

Mere end 100.000 gange er ReShopper aktuelt downloadet til iOS, og det ventes derfor også, at den bliver en stor succes til Android-platformen.

En af de ting, der formentlig har været med til at gøre ReShopper til den succes, som den er, er, at man kan søge på ting i nærheden af en selv. Det betyder man både kan spare porto og gå/cykle når ting skal afhentes.

Foruden den nye Android-version er iOS-versionen også blevet opdateret med et nyt design, der blandt andet gør det muligt, at se priserne på de forskellige varer på oversigten.

Du kan downloade ReShopper til Android gratis i Google Play Store, samt selvfølgelig i Apples App Store.

Billeder af ReShopper

Mere til historien

Det er nemt at oprette en vare i ReShopper og sker med kun få klik. Efterfølgende er der god oversigt i ”Din butik” og notifikationer, hvis man ønsker det. Du kan desuden følge bestemte brugere eksempelvis nogen du har købt fra tidligere og været tilfreds med handlen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer