Denne uges mobilnyheder – uge 20

0

UGE 20: En af ugens meget interessante nyheder var meldingen om, at Nokia er på vej tilbage på smartphone-markedet. Læs om det og meget andet i ugens overblik.

Ugens nyhederSå er det atter søndag og endnu en uge i mobilbranchen er slut og ugen er gået med nogle interessante nyheder. En af dem, som har vakt megen opsigt er nyheden om, at Nokia vil tilbage på smartphone-markedet. Dermed kan det gamle slogan måske atter blive ”aktuelt” – nemlig ”Nokia Connecting People”.

En undersøgelse Nokia har fået foretaget viser i hvert fald, at Nokia stadigvæk er i mobilkøbernes bevidsthed når der skal købes nye mobiltelefon. Og det til trods for, at der ikke er nogen Nokia-telefoner på markedet.

Køberne har ventet på Nokia

Og mens fremtiden måske bliver lys for Nokia, så ser den pt. ikke særlig lys ud for Microsoft. Læs mere om det her.

For kunder hos teleselskabet 3 har en nyhed i denne uge formentlig også være blevet modtaget med glæde. Teleselskabet meddelte nemlig i starten af ugen, at de nu har hele EU inkluderet i deres 3 Like Home. Det er i øvrigt sjette gang, at teleselskabet tilføjer nye lande til deres 3 Like Home service. De nye lande er: Bulgarien, Estland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet og Ungarn.

Google afholder netop nu deres årlige udviklerkonference Google I/O, hvor de har præsenteret en række nyheder. Du kan læse mere om Google Allo, Android Instant Apps og den nye videosamtale app Duo.

Kunne du tænke dig, at være medvirkende til at navngive den kommende Android-version, så kan du læse nærmere om det her.

Mobilbetaling er efterhånden noget danskerne har taget til sig. Danske Bank har oplyst, at der nu er 3 millioner danskere, som har MobilePay applikationen installeret. Coop derimod ser ud til at satse på Nets mobiludgave af Dankortet.

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 20

  1. TEST: Sony Xperia X – en vinder på stabilitet og kvalitet
  2. OnePlus 3 er lækket – se den her
  3. OneDrive skærer kraftigt ned på lagerpladsen
  4. Nokia kommer tilbage – Android-telefoner på vej
  5. Brug mobilen i hele EU uden roamingafgift
  6. Sony Xperia XA Ultra på vej til Danmark
  7. Microsoft er på katastrofekurs med smartphones
  8. Coop klargør 1.200 butikker til mobilt Dankort
  9. Brug Messenger uden en Facebook-profil
  10. Danskerne har store TV-pakker – som de ikke ser

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer