Google Allo – ny avanceret chat-app

2

Allo – er en ny avanceret chat-app, der genkender billeder og tekstindhold. Du får en smartere måde, at svare og skrive beskeder på.

Allo fra Google (Foto: Google)
Allo fra Google (Foto: Google)

Google har på udviklerkonferencen Google I/O 2016 præsenteret en ny chat-app kaldet Google Allo.

En af de store nyheder i Allo er intelligensen, som forsøger at regne ud, hvad teksten eller billederne du bruger i chatten, skal bruges til og hvad de indeholder.

Det kan bruges i Smart Reply funktionen, der lærer hvordan du svarer på beskeder. Så modtager du et billede af en hund, ved Allo, at det er billedet af en hund, selvom det ikke er skrevet i teksten. Googles avancerede billedanalyse kan endda afgøre om hunden er glad, sur osv.

På et sådan billede vil Smart Reply straks tilbyde svarmuligheden ”Cute dog”, som lynhurtigt kan sendes. Stilles spørgsmålet ”Dinner later?” vil Allo give mulighederne ”I’m in” og ”I’m busy”.

Systemet kan endda afgøre hvilke madvarer, der indgår på et billede af en tallerken med mad.

Google vil aflive SMS-beskeden

Allo fra Google (Foto: Google)
Allo fra Google (Foto: Google)

Emoji’s bliver også mere intelligente med Allo. Nu kan du ”hviske” og ”råbe”, ved at udvide, eller gøre tekst og emojis, mindre, ved at trække i en lille slider på skærmen. Det minder lidt om ”Thumbs up”-knappen i Facebook Messenger, der bliver større når knappen holdes nede.

Som andre beskedtjenester på markedet vil brugere af Allo kunne finde personer at chatte med via deres telefonnumre, men app’en genkender også brugere via Googles tjenester som Gmail.

Allo vil også tilbyde ”incognito” ligesom, der findes i Google Chrome browseren. Her bliver chats krypteret end-to-end, så samtalerne er helt hemmelige. Google lover, at når de væk, så er de helt væk.

Google Allo kommer til både Android og iOS denne sommer. Ved præsentationen fremgik det ikke om Allo kommer bredt ud i alle lande, eller kun i USA og andre store lande.

Her er nyhederne i Android N

Video om Google Allo

Mere til historien

Google Hangouts mobil applikationen vil fortsat blive vedligeholdt og opdateret, ved siden af Google Allo, lyder det fra Google.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer