3 millioner danskere bruger MobilePay

0

MobilePay har endnu engang rundet en milepæl. Der er nu 3 millioner danskere, som benytter mobilbetalingsløsningen.

MobilePay
MobilePay er nu i lommen på 3 millioner danskere (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay har efterhånden tre år på bagen, og i de tre år er succesen bare vokset. Nu har 3 millioner danskere, MobilePay installeret på deres mobil, hvilket svarer til den er installeret på ni ud af ti danske smartphones.

MobilePay applikationen installeres hver uge på omkring 1.500 enheder, hvilket også betyder, der løbende sættes nye rekorder både for antallet af registrerede brugere, overførte beløb osv.

De seneste tal er, at der den 30. april 2016 var 738.000 transaktioner på én enkelt dag, mens den største omsætning på én dag nu er 257 millioner kroner. Antal overførsler for april slog også rekord med 13,6 millioner transaktioner, mens omsætningen nåede 3,5 milliarder kroner. I snit overføres der nu 740.000 kroner i minuttet døgnet rundt.

-“MobilePay overgår fortsat vores vildeste forventninger. Samtidig kan vi se, at løsningen er i markant vækst i fysiske butikker og webshops, mens nye funktioner som bonus og grønne kvitteringer også har fin fremgang. Vi vil fortsætte den kraftige innovation og kommer de næste uger med to nye lanceringer, som vil gøre livet lettere for både virksomheder og private brugere,” siger chefen for MobilePay-divisionen i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen.

Tidligere blev MobilePay primært brugt til overførsler mellem private, men nu er der også kommet god vækst i de mobile erhvervsbetalinger.

MobilePay har ikke succes i butikkerne

Konkurrencen lurer om hjørnet

Over 25.000 erhvervsdrivende bruger nu aktivt MobilePay-løsningerne. I april gennemførte danskerne over 2,6 millioner betalinger med MobilePay i forretninger. Over 3.700 webshops tilbyder nu MobilePay-betaling. Hos de større kæder er der ved kasserne nu taget over 20.000 kontaktløse MobilePay-brikker i brug.

-“Der er månedlig to-cifret vækst i vores erhvervsløsninger. Og der er fortsat mange muligheder i mobile betalinger, som vi vil udforske i vanlig tæt dialog med vores kunder. Vi regner med uændret stærk vækst for MobilePay resten af året. Og vi planlægger også at styrke vores nordiske tilstedeværelse og udbredelse,” siger Mark Wraa-Hansen.

MobilePay er ikke alene på markedet for mobile betalinger. Alle vil være med. Senest gør Nets klar til lancering af ’Dankort på mobilen’ som Coop er ved at klargøre 1.200 butikker til at kunne modtage.

Coop klargør 1.200 butikker til mobilt Dankort

Mere til historien

Er man oprettet med NemID-registrering, så er den årlige grænse på 150.000 kroner, men du kan faktisk hæve denne til 300.000 kroner, hvis du indsender billedlegitimation. Læs mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer