Brug mobilen i hele EU uden roamingafgift

1

3 tilbyder nu fri roaming i alle EU-landet. 3 Like Home udvides med 12 nye lande.

3 har nu fri roaming i hele EU
(Foto: 3)

Endnu et teleselskab kommer EU i forkøbet på de nye tider inden for roamingafgifter. Fra den 23. maj 2016 er alle EU-lande med i 3 Like Home. 3’s kunder med alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer er omfattet af den frie roaming.

Først fra den 15. juni 2017 vil det være generelt blandt alle teleselskaber, at det ikke skal koste ekstra, når smartphonen bruges inden for EU’s grænser.

Den seneste udvidelse af 3 Like Home, der i øvrigt er sjette gang der udvides på området, vil omfatte Bulgarien, Estland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet og Ungarn.

TIP: Smileys kan koste dig dyrt i udlandet

Telia er også et af de selskaber, der tilbyder roaming-frie produkter. Roam Like Home Europa hedder en service, som man vælge skal indgå i abonnementet. Aktuelt tilbydes fri roaming i 37 europæiske lande. Telias hidtil seneste udvidelse af roaming-tjenesten skete i april.

3 har i alt 40 lande med i deres roamingtilbud. Blandt andet også USA.

Et populært rejsemål for mange danskere, Tyrkiet, er endnu ikke at finde i roamingaftalerne.

Rejsebureauet Star Tour fortæller, at de mest populære rejsemål for danskerne, i sommeren 2016, er, Kreta, Mallorca, Gran Canaria, Kroatien, Bulgarien, Ibiza og Cypern.

Hver ottende slukker mobilen i udlandet

Mere til historien

Hvis ikke du har fri roaming inkluderet i dit abonnementet kan du i vores guide se, hvad data og mobilbrug koster i EU i sommeren 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer