OnePlus 3 er lækket – se den her

5

KORT NYT: OnePlus 3 har først forventet lanceringsdato til sommer, men allerede nu er der lækket billeder af den nye enhed.

oneplus-3-1

OnePlus 2 blev kaldt “en konge i mellemklassen“, og derfor er en mulig afløser naturligvis interessant. Kan den nye følge i regentens fodspor og hvordan ser en potentiel konge in spe ud?

OnePlus telefonerne er kendetegnet ved gode specifikationer, lav pris og så skal man kæmpe for at kunne købe telefonen, da den primært bliver solgt via invitationer.

Den første OnePlus One blev lanceret i april 2014 og i juli 2015 kom OnePlus 2. Med det mønster bør 3’eren komme omkring september, men det kan være OnePlus vil lancere OnePlus 3 før.

De lækkede billede viser UBS-C stik i bunden, altså USB 3.1 som kan vendes, som vi kender det fra Apples Lightning stik.

 

Specifikationerne forventes at være en Snapdragon 820, 4 GB RAM og 32 GB hukommelse. OnePlus 3 rygtes også at komme med en vildere version med 6 GB ram og 64 GB hukommelse. Som altid forventes prisen at være skarp, men om vi kommer under 3000 kroner for en OnePlus 3 er endnu uvist.

Derudover får telefonen en ny bagside af metal, hvor den gamle havde sandblæst plast, men med mulighed for udskiftning af bagcoveret.

På forsiden ser det ud til at af fingerskanneren igen kommer til at side på startknappen, men alt dette er kun rygter og gisninger baseret på lækkede billeder.

Mere til historien

Det kan jo være OnePlus vil drille pressen lidt, men hvad synes I om disse billeder og informationer?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer