OnePlus 3 er lækket - se den her

KORT NYT: OnePlus 3 har først forventet lanceringsdato til sommer, men allerede nu er der lækket billeder af den nye enhed.

oneplus-3-1

OnePlus 2 blev kaldt "en konge i mellemklassen", og derfor er en mulig afløser naturligvis interessant. Kan den nye følge i regentens fodspor og hvordan ser en potentiel konge in spe ud?

OnePlus telefonerne er kendetegnet ved gode specifikationer, lav pris og så skal man kæmpe for at kunne købe telefonen, da den primært bliver solgt via invitationer.

Den første OnePlus One blev lanceret i april 2014 og i juli 2015 kom OnePlus 2. Med det mønster bør 3'eren komme omkring september, men det kan være OnePlus vil lancere OnePlus 3 før.

De lækkede billede viser UBS-C stik i bunden, altså USB 3.1 som kan vendes, som vi kender det fra Apples Lightning stik.

 

Specifikationerne forventes at være en Snapdragon 820, 4 GB RAM og 32 GB hukommelse. OnePlus 3 rygtes også at komme med en vildere version med 6 GB ram og 64 GB hukommelse. Som altid forventes prisen at være skarp, men om vi kommer under 3000 kroner for en OnePlus 3 er endnu uvist.

Derudover får telefonen en ny bagside af metal, hvor den gamle havde sandblæst plast, men med mulighed for udskiftning af bagcoveret.

På forsiden ser det ud til at af fingerskanneren igen kommer til at side på startknappen, men alt dette er kun rygter og gisninger baseret på lækkede billeder.

Mere til historien

Det kan jo være OnePlus vil drille pressen lidt, men hvad synes I om disse billeder og informationer?

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram