OnePlus 3 er lækket - se den her

KORT NYT: OnePlus 3 har først forventet lanceringsdato til sommer, men allerede nu er der lækket billeder af den nye enhed.

oneplus-3-1

OnePlus 2 blev kaldt "en konge i mellemklassen", og derfor er en mulig afløser naturligvis interessant. Kan den nye følge i regentens fodspor og hvordan ser en potentiel konge in spe ud?

OnePlus telefonerne er kendetegnet ved gode specifikationer, lav pris og så skal man kæmpe for at kunne købe telefonen, da den primært bliver solgt via invitationer.

Den første OnePlus One blev lanceret i april 2014 og i juli 2015 kom OnePlus 2. Med det mønster bør 3'eren komme omkring september, men det kan være OnePlus vil lancere OnePlus 3 før.

De lækkede billede viser UBS-C stik i bunden, altså USB 3.1 som kan vendes, som vi kender det fra Apples Lightning stik.

 

Specifikationerne forventes at være en Snapdragon 820, 4 GB RAM og 32 GB hukommelse. OnePlus 3 rygtes også at komme med en vildere version med 6 GB ram og 64 GB hukommelse. Som altid forventes prisen at være skarp, men om vi kommer under 3000 kroner for en OnePlus 3 er endnu uvist.

Derudover får telefonen en ny bagside af metal, hvor den gamle havde sandblæst plast, men med mulighed for udskiftning af bagcoveret.

På forsiden ser det ud til at af fingerskanneren igen kommer til at side på startknappen, men alt dette er kun rygter og gisninger baseret på lækkede billeder.

Mere til historien

Det kan jo være OnePlus vil drille pressen lidt, men hvad synes I om disse billeder og informationer?

Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 Lite test | Det fornuftige valg

TEST: Jeg har testet en fornuftig telefon, til en lav pris, der er oppe mod stærke konkurrenter. Læs min OnePlus Nord CE 3 Lite test.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram