Denne uges mobilnyheder – uge 12 2016

0

UGE 12: Den forgangne uge har stået i Apples nyhedernes tegn med lanceringen af ny iPhone SE og iPad Pro, men andre nyheder har også fundet vej. Se den seneste uges overblik her.

Ugens nyhederApple afholdte event mandag den 21. marts, hvor de afslørede iPhone SE og iPad Pro med 9,7 tommer skærm. Men det var ikke alt de havde af nyheder den dag. Apple kunne nemlig også fortælle, at deres smartwatch Apple Watch var faldet betragteligt i pris og at de havde frigivet ny software til iOS, OS X, tvOS og WatchOS.

iPad Pro på 9,7 tommer – stadig pro men mindre

Men foruden Apples præsentation af iPhone SE, så har den forgangne uge også budt på andre nyheder. Teleselskabet 3 har eksempelvis åbnet op for WiFi-opkald, men til at starte med kræver det bestemte abonnementer og en iPhone (iPhone 5C eller nyere iPhone model). Senere følger også Android-modeller og flere abonnementer.

Det er også kommet frem, hvornår HTC vil afsløre deres kommende topmodel, der ventes at lyde navnet HTC 10. De har nemlig udsendt en teaser for det sker tirsdag den 12. april.

HTC 10 afsløres den 12. april

Og så har der floreret nogle Samsung rygter den forgangne uge. Ikke alene er der rygter om en Galaxy S7 Mini, men i den seneste uge har rygterne også floreret om en Galaxy S7 Active og at Note 6 vil blive afsløret i løbet af sommeren. Samsung har endnu ikke kommenteret på rygterne.

Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

Den danske mobilproducent ID2Me sat prisen ned på smartphonen ID1 samtidig med, at de lancerer ID1 på det tyske marked. Har du en ID1-telefon, så er der også netop udsendt en opdatering til denne.

 – ID2ME udsender opdatering til ID1

Husk du altid kan finde tips på MereMobil.dk under fanen Tips. Et af de nyeste tips er blandt andet, hvordan du spiller basketball i Facebook Messenger.

Ugens mobilnyheder – uge 12 2016

  1. Apple iPhone SE – danske priser og tilgængelighed
  2. iPhone SE – her er Apples lille ny
  3. iPhone SE kommer til Danmark den 5. april
  4. iOS 9.3 er frigivet – download den nu
  5. WEB-TV: Samsung Galaxy S7’erne er gode – men S6 er et bedre køb
  6. 3 har åbnet for Wi-Fi opkald
  7. Prisen på ID1 er styrtdykket
  8. LG G5 – dansk salgsstart og pris offentliggjort
  9. Apple Watch er faldet i pris – se de nye priser her
  10. Farvel til iPhone 5S – goddag til iPhone SE

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer