LG G5 – dansk salgsstart og pris offentliggjort

3

LG har åbnet for forudbestillingerne af den nye topmodel G5, samt offentliggjort salgsstarten og den danske pris. Se detaljerne her.

LG G5 (Foto: LG)
LG G5 (Foto: LG)

LG afslørede under Mobile World Congress 2016 deres nye topmodel G5, men valgte på daværende tidspunkt ikke at melde pris og salgsstart ud. Dengang var meldingen blot, at telefonen kom på markedet i april.

Nu har LG udsendt en pressemeddelelse, der røber den danske pris og datoen for salgsstarten.

 – LG G5 vinder ”Best In Show”-pris til MWC

– “Vi er ikke kun stolte af LG G5, men også spændt på, hvordan den vil blive modtaget af de danske kunder. Roserne til LG G5 & Friends har regnet ned siden vi viste dem første gang på MWC, og nu ser vi frem til at få den samme modtagelse i Danmark,” siger David Montanya, Nordic GTM Mobile manager, LG Electronics.

LG G5 (Foto: LG)
LG G5 (Foto: LG)

LG G5 lander i handlen fredag den 15. april 2016, men kan allerede forudbestilles hos flere forskellige forhandlere.

LG giver, ligesom Samsung gjorde, også noget ekstra med til de der forudbestiller. LG giver nemlig et gratis LG CAM Plus med i prisen (har en værdi af 899 kroner). Og forudbestiller man LG G5 modtager man den samme dag, som den lander i butikkerne.

 – LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

LG G5 får en pris på 4.990 kroner uden abonnement.

Mere til historien

LG CAM Plus er et alsidigt kameramodul, der kan installeres via batterirummet for at give et behageligt greb, og en nem håndtering af LG G5 som et kompakt kamera og ekstra batterikapacitet.

Læs også:
LG G5 også uden standard Android-feature

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer