LG G5 også uden standard Android-feature

0

MWC: Tidligere på ugen kom det frem, at Samsung ikke understøtter at den interne hukommelse slås sammen med microSD-kortet. Det gør LG G5 heller ikke.

LG G5
LG G5 (Foto: LG)

Det er standard i Android 6.0 Marshmallow, at den interne hukommelse og microSD-kortet kan kombineres hukommelsesmæssigt, men de to nye topmodeller fra både Samsung og LG understøtter det ikke.

 – LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

Tidligere på ugen om det så frem, at Samsung ikke understøtter dette i deres to nye Galaxy S7-modeller og nu kommer det så også frem, at LG G5 altså heller ikke understøtter dette.

 – 32 GB intern og MicroSD-kort kan ikke kombineres i Galaxy S7

Forklaringen på, hvorfor de ikke kan kombineres i Galaxy S7 var, at hastigheden på den interne hukommelse ifølge Samsung er op mod 116 gange hurtigere end på et hurtigt microSD-kort. Derfor ville det gå ud over brugeroplevelsen, at kombinere de to.

Ifølge GSMArena.com, så udtaler Samsung også at de mener brugerne benytter microSD-kort for at flytte filer fra deres forskellige enheder og med den nye kombinerede hukommelse, så kan den altså blive slettet hvis microSD-kortet indsættes i en anden enhed, da det ”låses” til den enhed, hvor man har kombineret hukommelsen. Derudover er denne kombinerede hukommelse også særligt målrettet til ”emerging markets”, hvor enheder ofte kun har 4-8 GB intern hukommelse.

 – PODCAST: Derfor er lavpris-mobiler vigtige

Om det er det samme, som ligger til grund for det ikke er muligt i LG G5 er uvist.

En af de telefoner på markedet, som gør brug af featuren i Android 6.0 Marshmallow er HTC One A9, der i øvrigt var den første Android 6.0-telefon på markedet foruden Nexus-telefonerne.

 – TEST: HTC One A9 – langt mere interessant

Mere til historien

Både LG G5 og Samsung Galaxy S7-modellerne kommer kun på det danske marked i varianterne med 32 GB intern hukommelse, dermed kan brugerne gøre brug af microSD-kort for at udvidde denne hukommelse – de to hukommelser kan dog blot ikke kombineres.

Læs også:

Danskerne må nøjes med 32 GB på Samsung Galaxy S7

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer