LG G5 også uden standard Android-feature

MWC: Tidligere på ugen kom det frem, at Samsung ikke understøtter at den interne hukommelse slås sammen med microSD-kortet. Det gør LG G5 heller ikke.

LG G5

LG G5 (Foto: LG)

Det er standard i Android 6.0 Marshmallow, at den interne hukommelse og microSD-kortet kan kombineres hukommelsesmæssigt, men de to nye topmodeller fra både Samsung og LG understøtter det ikke.

 – LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

Tidligere på ugen om det så frem, at Samsung ikke understøtter dette i deres to nye Galaxy S7-modeller og nu kommer det så også frem, at LG G5 altså heller ikke understøtter dette.

 – 32 GB intern og MicroSD-kort kan ikke kombineres i Galaxy S7

Forklaringen på, hvorfor de ikke kan kombineres i Galaxy S7 var, at hastigheden på den interne hukommelse ifølge Samsung er op mod 116 gange hurtigere end på et hurtigt microSD-kort. Derfor ville det gå ud over brugeroplevelsen, at kombinere de to.

Ifølge GSMArena.com, så udtaler Samsung også at de mener brugerne benytter microSD-kort for at flytte filer fra deres forskellige enheder og med den nye kombinerede hukommelse, så kan den altså blive slettet hvis microSD-kortet indsættes i en anden enhed, da det ”låses” til den enhed, hvor man har kombineret hukommelsen. Derudover er denne kombinerede hukommelse også særligt målrettet til ”emerging markets”, hvor enheder ofte kun har 4-8 GB intern hukommelse.

 – PODCAST: Derfor er lavpris-mobiler vigtige

Om det er det samme, som ligger til grund for det ikke er muligt i LG G5 er uvist.

En af de telefoner på markedet, som gør brug af featuren i Android 6.0 Marshmallow er HTC One A9, der i øvrigt var den første Android 6.0-telefon på markedet foruden Nexus-telefonerne.

 – TEST: HTC One A9 – langt mere interessant

Mere til historien

Både LG G5 og Samsung Galaxy S7-modellerne kommer kun på det danske marked i varianterne med 32 GB intern hukommelse, dermed kan brugerne gøre brug af microSD-kort for at udvidde denne hukommelse – de to hukommelser kan dog blot ikke kombineres.

Læs også:

Danskerne må nøjes med 32 GB på Samsung Galaxy S7

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram