Danskerne må nøjes med 32 GB på Galaxy S7

2

MWC: Danske mobilkøbere må nøjes med 32 GB hukommelse på Galaxy S7 og S7 Edge selvom mobilerne også findes med 64 GB.

Galaxy S7 og S7 Edge understøtter MicroSD-kort (Foto: Samsung)
Galaxy S7 og S7 Edge understøtter MicroSD-kort (Foto: Samsung)

Mobile World Congress er stedet, hvor Samsung afslørede deres nye topmodeller Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, som kommer i varianter med både 32 GB og 64 GB intern hukommelse.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller fra Samsung

Men i Danmark må vi nøjes med varianten med 32 GB intern hukommelse, og får altså ikke muligheden for, at vælge udgaven med 64 GB.

– ”Fordi der er plads til microSD-kort i telefonerne har vi valgt kun at lancere 32 GB versionen i Danmark, og SD-kort er billigere for end-useren når det kommer til opgradering af hukommelse” siger Samsung Danmark til MereMobil.dk

Det er dog ikke kun danskere, som må kigge langt efter varianten med 64 GB intern hukommelse. Også det amerikanske marked og flere andre europæiske lande forbigås med den store udgave. Det skriver GSMArena.com.

GSMArena.com mener at vide, at det er en forretningsmæssig beslutning, som gør at Samsung har valgt dette, da både Europa og USA er store markeder for Samsung og fortjenesten skulle være større på 32 GB varianten af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge end 64 GB modellen.

Betydningen for kunderne skulle heller ikke være så stor særligt ikke nu, hvor Android 6.0 Marshmallow gør det muligt, at lægge den eksterne hukommelse sammen med den interne, men her er der dog et stort “men…” for Galaxy S7-modellerne, da hukommelserne ikke kan kombineres på S7’erne.

 – Galaxy S7: 32 GB intern og MicroSD-kort kan ikke kombineres

Første kig på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Mere til historien

Vi har sat sidste års topmodel Galaxy S6 op mod Galaxy S7 på specifikationerne. Du kan se forskellene og lighederne på de to telefoner her.

Læs også:

Samsung satser på Exynos i Galaxy S7-topprodukterne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer