Samsung satser på Exynos i Galaxy S7-topprodukterne

I Danmark bliver Galaxy S7 og S7 Edge ikke lanceret med Qualcomm Snapdragon 820, men Exynos 8890 processor.

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere lanceret en række af deres topprodukter med forskellige typer af processorer og chipsets, alt efter hvor i verden enhederne blev sat til salg.

På grund af forskellige processorer på forskellige markeder, kan der opstå forvirring om, hvilken der kommer på det danske marked, da flere medier i sagens natur kan skrive noget forskelligt.

I forhold til Galaxy S7 og S7 Edge kommer begge telefoner med Samsungs egen Exynos processor, og altså ikke Qualcomm Snapdragon 820, som man kan læse nogle steder. Snapdragon-udgaverne vil derimod være tilgængelig i USA hos operatørerne Verizon, Sprint og US Cellular samt i Kina.

Det koster Galaxy S7 og S7 Edge i Danmark

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Processortypen er ens i både Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Der er tale om modellen Exynos 8890 som Samsung officielt præsenterede i november 2015.

Exynos 8890 vil i S7’erne være en octa-core 2.3 GHz + 1.6 GHz quad-core processor med 64-bit teknologi, oplyser Samsung til MereMobil.dk. Begge modeller har desuden 4 GB RAM.

Af Samsungs danske pressemeddelelse fremgik det efter lanceringen, at Galaxy S7 og S7 Edge ville have to forskellige processorudgaver, men dette er ikke korrekt, lyder det fra Samsung Danmark.

Begge telefoner understøtter hurtigopladning via både kabel og trådløs (standarderne WPC og PMA). I salgspakken til S7-serien ligger, som ved S6’erne, en hurtiglader.

Alt du skal vide om Galaxy S7-modellerne

Web-TV: Første kig på S7 og S7 Edge

Mere til historien

Galaxy S7’erne findes i hukommelses-varianter. Henholdsvis 32 og 64 GB intern hukommelse. I Danmark lanceres udgaven med 32 GB.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram