Samsung satser på Exynos i Galaxy S7-topprodukterne

I Danmark bliver Galaxy S7 og S7 Edge ikke lanceret med Qualcomm Snapdragon 820, men Exynos 8890 processor.

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere lanceret en række af deres topprodukter med forskellige typer af processorer og chipsets, alt efter hvor i verden enhederne blev sat til salg.

På grund af forskellige processorer på forskellige markeder, kan der opstå forvirring om, hvilken der kommer på det danske marked, da flere medier i sagens natur kan skrive noget forskelligt.

I forhold til Galaxy S7 og S7 Edge kommer begge telefoner med Samsungs egen Exynos processor, og altså ikke Qualcomm Snapdragon 820, som man kan læse nogle steder. Snapdragon-udgaverne vil derimod være tilgængelig i USA hos operatørerne Verizon, Sprint og US Cellular samt i Kina.

- Det koster Galaxy S7 og S7 Edge i Danmark

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Processortypen er ens i både Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Der er tale om modellen Exynos 8890 som Samsung officielt præsenterede i november 2015.

Exynos 8890 vil i S7’erne være en octa-core 2.3 GHz + 1.6 GHz quad-core processor med 64-bit teknologi, oplyser Samsung til MereMobil.dk. Begge modeller har desuden 4 GB RAM.

Af Samsungs danske pressemeddelelse fremgik det efter lanceringen, at Galaxy S7 og S7 Edge ville have to forskellige processorudgaver, men dette er ikke korrekt, lyder det fra Samsung Danmark.

Begge telefoner understøtter hurtigopladning via både kabel og trådløs (standarderne WPC og PMA). I salgspakken til S7-serien ligger, som ved S6’erne, en hurtiglader.

- Alt du skal vide om Galaxy S7-modellerne

Web-TV: Første kig på S7 og S7 Edge

Mere til historien

Galaxy S7’erne findes i hukommelses-varianter. Henholdsvis 32 og 64 GB intern hukommelse. I Danmark lanceres udgaven med 32 GB.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram