Samsung satser på Exynos i Galaxy S7-topprodukterne

0

I Danmark bliver Galaxy S7 og S7 Edge ikke lanceret med Qualcomm Snapdragon 820, men Exynos 8890 processor.

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)
Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere lanceret en række af deres topprodukter med forskellige typer af processorer og chipsets, alt efter hvor i verden enhederne blev sat til salg.

På grund af forskellige processorer på forskellige markeder, kan der opstå forvirring om, hvilken der kommer på det danske marked, da flere medier i sagens natur kan skrive noget forskelligt.

I forhold til Galaxy S7 og S7 Edge kommer begge telefoner med Samsungs egen Exynos processor, og altså ikke Qualcomm Snapdragon 820, som man kan læse nogle steder. Snapdragon-udgaverne vil derimod være tilgængelig i USA hos operatørerne Verizon, Sprint og US Cellular samt i Kina.

Det koster Galaxy S7 og S7 Edge i Danmark

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Processortypen er ens i både Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Der er tale om modellen Exynos 8890 som Samsung officielt præsenterede i november 2015.

Exynos 8890 vil i S7’erne være en octa-core 2.3 GHz + 1.6 GHz quad-core processor med 64-bit teknologi, oplyser Samsung til MereMobil.dk. Begge modeller har desuden 4 GB RAM.

Af Samsungs danske pressemeddelelse fremgik det efter lanceringen, at Galaxy S7 og S7 Edge ville have to forskellige processorudgaver, men dette er ikke korrekt, lyder det fra Samsung Danmark.

Begge telefoner understøtter hurtigopladning via både kabel og trådløs (standarderne WPC og PMA). I salgspakken til S7-serien ligger, som ved S6’erne, en hurtiglader.

Alt du skal vide om Galaxy S7-modellerne

Web-TV: Første kig på S7 og S7 Edge

Mere til historien

Galaxy S7’erne findes i hukommelses-varianter. Henholdsvis 32 og 64 GB intern hukommelse. I Danmark lanceres udgaven med 32 GB.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer