32 GB intern og MicroSD-kort kan ikke kombineres i Galaxy S7

MWC: Den intern hukommelse på 32 GB kan ikke lægges sammen med pladsen på et MicroSD-kort i Galaxy S7 og S7 Edge.

Galaxy S7 og S7 Edge understøtter MicroSD-kort (Foto: Samsung)

Galaxy S7 og S7 Edge understøtter MicroSD-kort (Foto: Samsung)

Samsung tager os med Galaxy S7 og S7 Edge tilbage til 2014, og genindfører muligheden for brug af ekstern hukommelse i telefonerne, samt vandtæthed, sådan som vi senest så det i Galaxy S5. 2015-topmodellerne i S6-serien havde ikke mulighed for udvidelse af hukommelsen.

– ”På S6 måtte tage nogle kompromisser da vi skiftede til glas og premium materialer. Nu har vi udviklet teknologien så vi kan beholde designet og samtidigt tilføje vand- og støvtæthed som en feature,” har Shoneel Kolhatkar, senior director of product marketing i Samsung, udtalt til CNET.

Ved at produkterne blev en smule tykkere, skulle der udvikles nye komponenter, hvilket også har inkluderet et specielt SIM-kort slot, der også fik plads til MicroSD-kort.

Samsung satser på Exynos processor i Galaxy S7’erne

Ingen fælles formatering af hukommelsen

Android 6.0 Marshmallow giver som standard mulighed for, at formatere den interne hukommelse i telefonen med hukommelsen på et MicroSD-kort. Det har vi blandt andet set udnyttet i HTC One A9.

Men du skal ikke glæde dig for tidligt. I Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge kan brugeren ikke formatere de to lagringsmuligheder til ét fælles lager. Dette vil uden tvivl være en skuffelse for mange.

Problemet ligger i hastigheden på MicroSD-kortene. Hastigheden på den interne hukommelse i S7 og S7 Edge er, ifølge Samsung, op mod 116 gange hurtigere, end hastigheden på selv et meget hurtigt Sandisk MicroSD-kort. Med så store hastighedsforskelle har det ikke være muligt, at kombinere hukommelserne, uden det ville gå for meget ud over brugeroplevelsen.

– ”Vi kan bekræfte, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt, at lave én fælles hukommelse på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge,” siger Samsung til MereMobil.dk.

Læg mærke til ”på nuværende tidspunkt”. Det kan måske indikere, at muligheden ikke er helt udelukket endnu. Så måske kommer det på et senere tidspunkt? Indtil der eventuelt kommer en løsning, må brugerne nøjes med, at have to forskellige lagringspladser.

Her er forskellene på Galaxy S7 og S7 Edge

Vores første kig på Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

En af farerne ved at åbne for MicroSD-kort muligheden er de mange gamle kort forbrugerne har liggende i skuffen. Mange tænker ikke over, at også hukommelserne på disse har udviklet sig. Et gammel MicroSD-kort i en helt ny telefon, vil ofte kunne ødelægge den samlede brugeroplevelse på grund af den langsomme hastighed.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram