HTC først med Android 6.0 telefon?

HTC bliver en af de første producenter, som lancerer en smartphone med Android 6.0 Marshmallow når de 20. oktober er klar med ny smartphone.

HTC event den 20. oktober 2015

HTC event den 20. oktober 2015

HTC har tidligere produceret en Nexus enhed, men de to nyeste Nexus-modeller er produceret af henholdsvis LG og Huawei. Men HTC bliver en af de absolut første mobilproducenter, der lancerer en smartphone med den seneste Android version fra salgsæsken.

Ifølge HTC selv, så er der nye fra selskabet den 20. oktober. Her vil de live-streame fra deres event på deres hjemmeside. Ligesom der også teases for den kommende smartphone på Twitter.

Der er dog ingen indikationer af, hvad det nærmere er vi kan forvente. Men der har været mange rygter om ”Aero” eller ”A9”. Det skriver Engadget.com.

 – Læk: Nu er fronten på HTC One A9 “afsløret”

De rygtede specifikationer på HTC One A9 er en 5 tommer 1080p AMOLED skærm, Qualcomm Snapdragon 617 processor, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, 13 megapixels kamera med OIS og 4 megapixels frontkamera. Det skriver GSMArena.com.

 – HTC One A9 er måske kun en mid-range model

HTC event den 20. oktober 2015

HTC event den 20. oktober 2015

Men vi må afvente og se. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret om alt det nyeste om både HTC og Android 6.0 Marshmallow.

Mere til historien

Flere af HTC’s eksisterende modeller vil også få Android 6.0 opdateringen. Ifølge en officiel tweet, så inkluderer det M8, M8 Eye, E8, Desire 816, Desire 820, Desire 826, M9, M9+, ME, Butterfly 3, E9 og E9+. Det er ikke alle modellerne, som er tilgængelige på det danske marked. M9 og M8 vil få opdateringen, som de første og det skulle blive inden årets udgang.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram