Kommende HTC One A9 er måske kun en mid-range model

HTC's kommende event vil sandsynligvis finde sted . 29. September, men vi vil muligvis se noget lidt andet end forventet.

Skærmbillede fra Weibo

Skærmbillede fra Weibo

Der har været meget snak, om HTC's kommende event den 29. september 2015, hvor der højst sandsynligt, ifølge teaseren, vil lanceres to enheder, men hvor enheder førhen så ud til at blive meget high-end, viser et nyt læk fra Evan Blass (kendt som @evleaks, at den omtalte HTC A9 - eller "Aero", vil blive en rimelig mid-range enhed.

I teaseren står "The World Best Meet The Best", hvilket har fået spekulationerne hen mod to virkelig high-end enheder, hvor den ene af slagsen skulle være den længe omtalte HTC "Aero", som er blevet rygtet med 4 GB RAM, Ti-kernet processor fra MediaTek, QHD skærm og andre godter.

Men nu ser det altså ud til, som tidligere nævnt, at enheden kommer til at være mere mid-range, hvilket ikke nødvendigvis behøver at være en dårlig ting.

Spændende på trods

@evleaks skriver på sin Twitter profil, at HTC A9 vil have 5 tommer Full HD skærm af AMOLED typen, 2 GB RAM, 16 GB indbygget hukommelse, 13 megapixels primært kamera og 4 megapixels (Ultrapixels teknik) frontkamera, 2150 mAh batteri og en fingerscanner.

Dertil kommer, at enheden vil være bygget i metal og være noget tyndere end HTC's andre telefoner. Tykkelsen bliver på blot 7 mm, og telefonen vil komme i seks forskellige farver.

Skærmbillede fra @evleaks

Skærmbillede fra @evleaks

Det mest interessante er nok, at enheden formentlig vil komme med Snapdragon 617 processoren, som er Qualcomm's helt nye skud på stammen i mid-range afdelingen. Chippen ser nemlig ud til at have rimelig god performance, og stærke netværks-understøttelser.

Telefonen vil, ifølge Evan Blass, være tilgængelig i november, hvilket passer fint med Qualcomm's udmeldinger om Snapdragon 617 SoC'ens tilgængelighed.

Hvis disse ting kan holde prisen nede på HTC's kommende A9, vil det være en interessant og konkurrence dygtig telefon for HTC, som distancerer sig fra deres andre enheder, ved at være tynd og relativt kompakt, men stadig ser ud til at have et lækkert HTC design i det lækkede billede.

Mere til historien

Enheden vil som sagt, formentlig blive lanceret den 29. September, i makkerskab med den anden enhed, som muligvis kunne være en efterfølger i HTC Butterfly familien. Dog er der også mulighed for et rundt smartwatch, som går under navnet: "Halfbeak".

Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram