Læk: Nu er fronten på HTC One A9 “afsløret”

3

HTC er snart klar med en ny mid-ranger ved navn HTC One A9. Tidligere har et billede af bagsiden været lækket, men nu er et nyt billede af fronten også frit tilgængeligt.

Der har været en del fokus på A9, både i form af et interessant design, som indebærer metal uni-body i mellemklassen, som ser ud til at skille sig en del ud fra tidligere HTC modeller, men også specifikationer i samme klasse, dog lidt mere interessante.

Nu viser et nyt læk den nye enhed fra den anden side, og selvom der tidligere har været læk af fronten også, viser den sig nu i en hvis udgave, hvor det hele er lidt mere tydeligt.

Screenshot fra Frandroid
Screenshot fra Frandroid

Havde lige håbet HTC..

Nu kan vi se tydeligt, at enheden får en fingerscanner, som ligner den på HTC One M9+, hvilket jo altid er et plus, men hvor jeg personligt havde håbet at denne telefon ville være rimelig kompakt, grundet den lidt mindre skærm på 5″, er HTC’s logo fyldetsgørende over fingerscanneren, hvilket må siges at være spildt plads.

Dog kan man glæde sig over, at dette læk af telefonen minder om det sidste, hvilket bekræfter modellen i højere grad må man sige. Frontkameraet og antennerne ligner nemlig sig selv fra det tidligere læk – 0g har samme lokation naturligvis.

Selvom den har alt for ringe “Screen-to-body-ratio” til min smag, ser telefonen stadig ud til at have et lækkert ydre på trods, og man kan sågar drage paralleller til iPhone 6 og 6S, med de runde former og det enkelte metal design.

Mere til historien

Telefonen vil formentlig se dagens lys d. 29. September som tidligere nævnt, og forhåbentlig have en relativt konkurrence dygtig pris.

Læs også:
– Kommende HTC One A9 er måske kun en mid-range model

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer