Læk: Nu er fronten på HTC One A9 "afsløret"

HTC er snart klar med en ny mid-ranger ved navn HTC One A9. Tidligere har et billede af bagsiden været lækket, men nu er et nyt billede af fronten også frit tilgængeligt.

Der har været en del fokus på A9, både i form af et interessant design, som indebærer metal uni-body i mellemklassen, som ser ud til at skille sig en del ud fra tidligere HTC modeller, men også specifikationer i samme klasse, dog lidt mere interessante.

Nu viser et nyt læk den nye enhed fra den anden side, og selvom der tidligere har været læk af fronten også, viser den sig nu i en hvis udgave, hvor det hele er lidt mere tydeligt.

Screenshot fra Frandroid

Screenshot fra Frandroid

Havde lige håbet HTC..

Nu kan vi se tydeligt, at enheden får en fingerscanner, som ligner den på HTC One M9+, hvilket jo altid er et plus, men hvor jeg personligt havde håbet at denne telefon ville være rimelig kompakt, grundet den lidt mindre skærm på 5", er HTC's logo fyldetsgørende over fingerscanneren, hvilket må siges at være spildt plads.

Dog kan man glæde sig over, at dette læk af telefonen minder om det sidste, hvilket bekræfter modellen i højere grad må man sige. Frontkameraet og antennerne ligner nemlig sig selv fra det tidligere læk - 0g har samme lokation naturligvis.

Selvom den har alt for ringe "Screen-to-body-ratio" til min smag, ser telefonen stadig ud til at have et lækkert ydre på trods, og man kan sågar drage paralleller til iPhone 6 og 6S, med de runde former og det enkelte metal design.

Mere til historien

Telefonen vil formentlig se dagens lys d. 29. September som tidligere nævnt, og forhåbentlig have en relativt konkurrence dygtig pris.

Læs også:
Kommende HTC One A9 er måske kun en mid-range model

Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
I 2021 får iPhone fingeraftrykslæser i skærmen

Analytikeren Ming-Chi Kuo spår om ting langt ude i fremtiden. Nu mener han at vide, at iPhone i 2021 vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram