Prisen på ID1 er styrtdykket

Den danske Android-telefon ID1 havde en rimelig høj startpris på det danske marked i januar, men prisen er nu tættere på, hvor den skulle være startet.

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2ME)

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2ME)

Det danske firma ID2ME, som står bag Android-telefonen ID1, har store forventninger til deres telefon. Men da den blev lanceret på det danske marked i januar var startprisen på cirka 4.000 kroner uden abonnement, hvilket var for højt i forhold til hvad telefonen kunne yde.

 – PODCAST: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

Flere anmeldelser og brugere konkluderede dengang, at telefonen ville have haft det nemmere, hvis prissætningen havde været lavere.

– ”Kunne man købe telefonen for eksempelvis 1.800-2.000 kroner var der en chance for vi (og køberne) kunne se gennem fingre med nogle af problemerne, men ikke til 4.000 kroner,” sådan skrev MereMobil.dk i testen i januar.

Prisen er nu dykket til et niveau, hvor det bliver mere tåleligt og det er både uden abonnement, men også hos Telia, der forhandler den danske Android-smartphone. Faktisk er den faldet med cirka 25 procent i forhold til hvor den startede. Det er helt normalt, at Android-telefoner falder forholdsvis hurtigt i pris, det sås også på eksempelvis Galaxy S6 fra Samsung. I tilfældet med ID1 er det dog et markant fald på kun tre måneder, og faldet er da også større end det der ses på eksempelvis Samsungs telefoner.

Prisfald på ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

Prisfald på ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

Men havde prisen været omkring det niveau hvor den er nu, da den blev lanceret, havde ID1 formentlig klaret sig bedre i diverse mobiltests, da anmeldere jo vurderer om man får ”value for money”.

 – Sådan er ID1 mod Samsung og Apple

Samtidig med at telefonen er sat ned på det danske marked har ID2ME lanceret den på det tyske marked, hvor den blandt andet forhandles på webshops.

Den danske Android-telefon ID1 klar til Tyskland

Du kan nu købe telefonen på ID2ME’s webshop for 2.995 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Foruden på ID2ME’s webshop så forhandles ID1 også hos Telia og Elgiganten.

ID2ME, dansk mobilproducent bag ID1, er gået konkurs

Den danske smartphone ID1, som i januar 2016 blev lanceret og skulle have været ”all that” er nu fortid. Firmaet bag er gået konkurs.

(mere…)
Danske ID1 er klar til Tyskland

ID2ME står bag den danske smartphone ID1, som blev lanceret på det danske marked i januar – er nu tilgængelig i Tyskland.

(mere…)
ID2ME udsender opdatering til ID1

Den danske smartphone, ID1, modtager nu første softwareopdatering, som er baseret på brugerfeedback.

(mere…)
ID2ME: Vores ID1-telefon er ikke en kopi

ID1 er ikke en kopi af Xiaomi Mi3, lyder det fra ID2ME. Selvom der er visse ligheder forsikrer ID2ME, at deres telefon er skabt helt fra bunden.

(mere…)
ID2ME klar med masser af ekstra tilbehør til ID1

ID1 er den nye smartphone fra ID2ME, og du behøver ikke nøjes med en telefon. Der er netop nu åbnet for webshoppen med masser af tilbehør.

(mere…)
Podcast #33: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

ID1 er et nicheprodukt. Grundlæggeren Christina Agger, ID2ME, tror fuldt og fast på, at ID1 kan blive en succes. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram