Prisen på ID1 er styrtdykket

4

Den danske Android-telefon ID1 havde en rimelig høj startpris på det danske marked i januar, men prisen er nu tættere på, hvor den skulle være startet.

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2ME)
ID1 fra ID2ME (Foto: ID2ME)

Det danske firma ID2ME, som står bag Android-telefonen ID1, har store forventninger til deres telefon. Men da den blev lanceret på det danske marked i januar var startprisen på cirka 4.000 kroner uden abonnement, hvilket var for højt i forhold til hvad telefonen kunne yde.

 – PODCAST: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

Flere anmeldelser og brugere konkluderede dengang, at telefonen ville have haft det nemmere, hvis prissætningen havde været lavere.

– ”Kunne man købe telefonen for eksempelvis 1.800-2.000 kroner var der en chance for vi (og køberne) kunne se gennem fingre med nogle af problemerne, men ikke til 4.000 kroner,” sådan skrev MereMobil.dk i testen i januar.

Prisen er nu dykket til et niveau, hvor det bliver mere tåleligt og det er både uden abonnement, men også hos Telia, der forhandler den danske Android-smartphone. Faktisk er den faldet med cirka 25 procent i forhold til hvor den startede. Det er helt normalt, at Android-telefoner falder forholdsvis hurtigt i pris, det sås også på eksempelvis Galaxy S6 fra Samsung. I tilfældet med ID1 er det dog et markant fald på kun tre måneder, og faldet er da også større end det der ses på eksempelvis Samsungs telefoner.

Prisfald på ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)
Prisfald på ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

Men havde prisen været omkring det niveau hvor den er nu, da den blev lanceret, havde ID1 formentlig klaret sig bedre i diverse mobiltests, da anmeldere jo vurderer om man får ”value for money”.

 – Sådan er ID1 mod Samsung og Apple

Samtidig med at telefonen er sat ned på det danske marked har ID2ME lanceret den på det tyske marked, hvor den blandt andet forhandles på webshops.

Den danske Android-telefon ID1 klar til Tyskland

Du kan nu købe telefonen på ID2ME’s webshop for 2.995 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Foruden på ID2ME’s webshop så forhandles ID1 også hos Telia og Elgiganten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer