Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

2

Samsung Galaxy Note 6 ventes lanceret til sommer. Android N, større skærm og 6 GB RAM er blandt de forventede specifikationer.

Samsung Galaxy Note 6 kommer måske til sommer
Samsung Galaxy Note 5 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 5 blev lanceret i august 2015, men produktet er aldrig nået ind på butikshylderne i vores markedsområde, angiveligt fordi Samsung har satset på større markeder, hvor der er større interesse for note-telefonerne. I global sammenhæng er Danmark bare et meget lille, og i nogle sammenhænge, ubetydeligt område.

Rygterne taler nu om den næste Samsung Note – aktuelt omtalt som Samsung Galaxy Note 6, der ventes på markedet i sommerperioden – måske juli. Android N skulle være styresystemet på Note 6, forlyder det fra Android Authority.

Samsung har haft tradition for lancering af en Note én gang om året, og derfor er det overvejende sandsynligt, at det også vil ske denne gang.

Test: Alt du skal vide om Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Note 6 ventes at få en skærm på 5,8 tommer med opløsningen 2560 x 1440 pixels. Der tales om hele 6 GB RAM og intern hukommelse på 64, 128 eller 256 GB samt understøttelse af MicroSD-hukommelseskort.

Processoren bliver sandsynligvis Exynos 8890, der også kendes fra Galaxy S7 og S7 Edge.

Holder rygterne stik vil skærmen på Note 6 blive 0,1 tommer større end på Note 5, og RAM-mængden vil være en forøgelse til 6 GB fra 4 GB i den nuværende version.

Da der er tale om rygter er det uvist om Samsung Galaxy Note 6 vil finde vej til de danske forbrugere, eller om Samsung i stedet satser på en Galaxy S7 Edge+, ligesom det bleve S6 Edge+ der blev den sideløbende satsning ved Note 5-lanceringen.

Samsung på vej med Galaxy S7 Active

WEB-TV: Se testen af Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

Hvis Samsung følger planerne fra Galaxy S6-serien og Note 5 vil Galaxy Note 6 komme ud af en designskabelon der minder om Galaxy S7’erne.

Læs også:
Så ens er Galaxy Note 5 og S6 Edge+

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer