Samsung på vej med Galaxy S7 Active

1

RYGTE: Det forlyder, at Samsung netop lægger sidste hånd på en mere hårdfør variant af Galaxy S7 med navnet S7 Active.

Samsung Galaxy S6 Active
Samsung Galaxy S6 Active (Foto: Samsung)

Twitter-brugeren @EvLeaks, også kendt som Evan Blass, mener at vide, at Samsung netop nu lægger sidste hånd på en mere hårdfør variant af den nye topmodel Galaxy S7 – nemlig Galaxy S7 Active. Det skriver hjemmesiden Ibitimes.co.in.

 – TEST: Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Og rygtet holder formentlig stik, da Samsung de seneste år har lanceret en hårdfør variant, der netop har lydt navnet Active efter ”Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S6”, så dermed er det ikke overraskende, hvis Samsung også offentliggør en Galaxy S7 Active.

 – Samsung Galaxy S6 Active er officiel

Det EvLeaks afslører er et nyt modelnummer, som altså er spottet i en database der tilhører det amerikanske teleselskab AT&T, der altså efter sigende tester denne model netop nu. Modelnummeret er G891A, og det kan altså tilhøre den kommende Galaxy S7 Active. Sidste års Galaxy S6 Active har modelnummer G8990A.

 – Samsung Galaxy S7 Edge har det bedste kamera

Samsung har endnu ikke bekræftet den nye Galaxy S7 Active model, men hvis rygterne holder vand, så er det endnu uvist om Galaxy S7 Active lanceres på det danske marked.

WEB-TV: Samsung Galaxy S7 – derfor er S6 et bedre køb

Mere til historien

Ligesom der nu er rygter omkring en Galaxy S7 Active, så florerer der også rygter om en kommende Galaxy S7 Mini. Samsung har endnu ikke bekræftet nogle af disse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer