Samsung på vej med Galaxy S7 Mini

0

RYGTE: Samsung har kun lige haft salgsstart på de nye topmodeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, og så begynder rygterne om en mini-model.

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere lanceret en mini-udgave af deres topmodel, men med Galaxy S6 blev det aldrig en realitet, selvom rygterne florerede. Dermed er Galaxy S5 Mini den seneste mini-variant fra verdens største mobilproducent og denne kom på markedet i 2014.

 – TEST: Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Men nu er rygterne om en Galaxy S7 Mini i gang, Og skal man tro rygterne, så skal Galaxy S7 Mini ud og konkurrere mod iPhone SE, som er den 4-tommer iPhone, at Apple formentlig vil offentliggøre ved deres event i næste uge. Det skriver GSMArena.com.

 – iPhone 5SE skifter navn igen igen – iPhone SE

Modsat Sony så har Samsungs tidligere mini-varianter ikke været ”kompakte” modeller af topmodellen, men været minimeret både i størrelse og specifikationer. Men med Galaxy S7 Mini ventes det, at Samsung vil lancere den første mini-model med high-end specifikationer.

Ifølge rygerne, så vil Galaxy S7 Mini blandt andet komme med en 4,6 tommer skærm med 720p opløsning, Snapdragon 820 eller Exynos 8890 processor, 3 GB RAM og 12 megapixels kamera. Og der er også rygter om, at kameraet vil få en periscope lens, der giver mulighed for 3 x optisk zoom. Men det kan også blive tilbehør, der skal købes separat.

Samsung har ikke selv meldt noget ud om Galaxy S7 Mini, så der er indtil videre kun tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Det er ikke kun Samsung og Sony, der har gjort sig i mini-modeller. Også LG har haft sendt mini-modeller af deres topmodeller på markedet. Disse mini-modeller har dog på skærmstørrelse osv. alle været over 4 tommer, så ikke helt så mini, som navnet antyder.

Læs også:
Teleselskaberne forventer meget af Galaxy S5 Mini

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer