Teleselskaberne forventer meget af Galaxy S5 Mini

0

Det er ikke kun Samsung, som har forventninger til den nye mini-model, Galaxy S5 Mini, også teleselskaberne glæder sig.

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini (Foto: MereMobil.dk)

Siden Samsung for to år siden lancerede miniversionen af Galaxy S III har kategorien vist sig at være rigtig god – særlig målt på salgstallene.

Samsung Galaxy S5 Mini er nu officiel

Det er ikke kun Samsung, der er glade for produktkategorien med minimodellerne også teleselskaberne nyder godt af successen, og ser frem til at følge hvordan det vil gå den nye ”model”.

– ”Vi er glade for, at Samsung med Galaxy S5 mini fortsætter deres tradition med lanceringer i mini-serien. Vi har haft rigtig god succes med både S3 mini og S4 mini, og vi er sikre på, at vores kunder også vil tage godt imod seneste skud på stammen”, lyder det fra Morten Steen Jensen, der er indkøbschef hos TDC, til MereMobil.dk.

TDC er et af de selskaber, der i løbet af juli måned får den nye telefon fra Samsung i sortiment.

Telenor mener produktet rammer perfekt ind i porteføljen.

– “Galaxy S5 Mini bliver et stærkt subliment til storebror GS5,” siger en stærkt begejstret indkøbschef, Jess Agerbæk Christensen.

I Telia lægges der vægt på den mindre skærm, som de mener er positivt.

– “Selvom tendensen peger mod større skærme, så er der fortsat mange, som foretrækker det lidt mindre format, som måske passer bedre i lommen og er lettere at betjene i én hånd,” fortæller David Engstrøm fra Telias presseafdeling.

Se priserne på Galaxy S5 Mini

Også 3 får S5 Mini på hylden.

Mere til historien

Siden Samsung lancerede Galaxy S III Mini er det blevet en trend i mobilbranchen, at topmodellerne får en ”mini-version”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer