HTC 10 afsløres den 12. april

0

HTC 10, den næste topmodel der skal følge op på HTC One M9, vil blive afsløret den 12. april.

Officiel teaser for HTC 10 event (Foto: HTC)
Officiel teaser for HTC 10 event (Foto: HTC)

Den 12. april 2016 vil HTC afholde en event klokken 14 om eftermiddagen (dansk tid). Her forventes den næste topmodel, HTC 10, afsløret for offentligheden.

Begivenheden er annonceret via Twitter og i beskeden indgår hashtagget #powerof10. Desuden linkes til deres website, hvor der her i Danmark står ”Kommer Snart #powerof10”. Så mon ikke vi kan tolke, at det handler om efterfølgeren til HTC One M9.

Det ligger ikke klart hvorvidt der er tale om en stort anlagt begivenhed, eller om den holdes mere stilfærdigt, sådan som det var tilfældet da HTC One A9 blev annonceret. Produktet blev fremvist i en kortfattet webcast, og det var en lettelse, at HTC havde skåret alt ”snask” væk og i stedet gik direkte ind til benet.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis op på HTC 10 annonceringen.

Test: HTC One A9 – mere interessant end M9

Allerede ude

Officiel teaser for HTC 10 event (Foto: HTC)
Officiel teaser for HTC 10 event på HTCs danske website (Foto: HTC)

Spørgsmålet er, hvor meget nyt HTC egentlig har at vise ved eventen, andet end blot at bekræfte de rygter der for længst er i omløb.

Senest har @Evleaks lækket pressefotos af HTC 10, og HTC har selv lagt en Power of 10 teaser video ud på nettet. Den kan du se længere nede i denne artikel.

HTC 10 lækket på pressefotos

Ifølge rygterne har HTC 10 en skærm på 5,1 tommer af AMOLED-typen. Der skulle være anvendt en Qualcomm Snapdragon 820 processor. HTC 10 vil, ifølge rygterne, have fingeraftrykslæser, 4 GB RAM og kører Android 6.0 Marshmallow.

HTC teaser for HTC 10

Mere til historien

HTC One M9 fra foråret 2015 oplevede jeg som en genudsendelse af tidligere model uden ret mange nyheder, og der var ingen grund til at udskifte en One M8 med en M9-model. Du kan her læse M9-anmeldelsen der endte på 4 ud af 6 stjerner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer