HTC 10 lækket på pressefotos

1

Den kommende topmodel fra HTC, som ventes at få navnet HTC 10, og ikke HTC One M10, er blevet lækket på pressefotos. Se dem her.

HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)
HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)

HTC er selv godt i gang med, at hype deres næste flagskib, som har været kendt på rygtebørsen som HTC One M10. Nu forlyder det, at den formentlig vil få navnet HTC 10. Vi har også tidligere skrevet, at det nye flagskib ville blive lanceret under et nyt navn.

Twitter-brugeren @Evleaks har netop lækket nogle pressefotos på hans profil og foruden disse billeder florerer også andre lækkede billeder på internettet, der skulle være af den kommende HTC topmodel. Evleaks har lækket billederne i en Twitter-samtale med Twitterbrugeren @OnLeaks.

 – HTC klar med første teaservideo for One M10

Ud fra de lækkede billeder så ligner designet meget sidste års topmodel HTC One M9 og forgængerne One M8 og One M7, men der er også nogle ligheder på fronten til HTC One A9.

Evan Blass har lækket billederne både på hans Twitter-profil, men også i en artikel på Venture Beat.

HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)
HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)

Lancering på vej?

Hvornår den kommende topmodel fra HTC afsløres for offentligheden er endnu uvist, da HTC endnu ikke har udsendt invitationer.

Evleaks mener dog, at vi formentlig skal frem til tirsdag den 19. april. Det skriver han også på hans Twitter-profil.

 – HTC One M10 bliver lanceret under nyt navn

Rygterne har ellers lydt, at HTC ville afholde event den 11. april.

MereMobil.dk holder dig opdateret og venter spændt på, at HTC melder noget ud officielt.

Mere til historien

Indtil videre, så rygtes specifikationerne på HTC 10, at blive: 5,15 tommer LCD QHD-skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels, Qualcomm Snapdragon 820 processor, Adreno 530-grafikchip, 4 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (+ understøtter microSD-kort), 12 megapixels UltraPixel (Sony IMX377), 5 megapixels frontkamera (Samsung S5K4E6), Fingeraftrykslæser, USB Type-C, Android 6.0 Marshmallow, HTC Sense og et batteri på 3.000 mAh. Det skriver GSMArena.com.

Læs også:
Hvem er Evan Blass (@Evleaks)?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer