HTC 10 lækket på pressefotos

Den kommende topmodel fra HTC, som ventes at få navnet HTC 10, og ikke HTC One M10, er blevet lækket på pressefotos. Se dem her.

HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)

HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)

HTC er selv godt i gang med, at hype deres næste flagskib, som har været kendt på rygtebørsen som HTC One M10. Nu forlyder det, at den formentlig vil få navnet HTC 10. Vi har også tidligere skrevet, at det nye flagskib ville blive lanceret under et nyt navn.

Twitter-brugeren @Evleaks har netop lækket nogle pressefotos på hans profil og foruden disse billeder florerer også andre lækkede billeder på internettet, der skulle være af den kommende HTC topmodel. Evleaks har lækket billederne i en Twitter-samtale med Twitterbrugeren @OnLeaks.

 - HTC klar med første teaservideo for One M10

Ud fra de lækkede billeder så ligner designet meget sidste års topmodel HTC One M9 og forgængerne One M8 og One M7, men der er også nogle ligheder på fronten til HTC One A9.

Evan Blass har lækket billederne både på hans Twitter-profil, men også i en artikel på Venture Beat.

HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)

HTC 10 (KIlde: Lækket af Evleaks)

Lancering på vej?

Hvornår den kommende topmodel fra HTC afsløres for offentligheden er endnu uvist, da HTC endnu ikke har udsendt invitationer.

Evleaks mener dog, at vi formentlig skal frem til tirsdag den 19. april. Det skriver han også på hans Twitter-profil.

 - HTC One M10 bliver lanceret under nyt navn

Rygterne har ellers lydt, at HTC ville afholde event den 11. april.

MereMobil.dk holder dig opdateret og venter spændt på, at HTC melder noget ud officielt.

Mere til historien

Indtil videre, så rygtes specifikationerne på HTC 10, at blive: 5,15 tommer LCD QHD-skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels, Qualcomm Snapdragon 820 processor, Adreno 530-grafikchip, 4 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (+ understøtter microSD-kort), 12 megapixels UltraPixel (Sony IMX377), 5 megapixels frontkamera (Samsung S5K4E6), Fingeraftrykslæser, USB Type-C, Android 6.0 Marshmallow, HTC Sense og et batteri på 3.000 mAh. Det skriver GSMArena.com.

Læs også:
- Hvem er Evan Blass (@Evleaks)?

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram