Hvem er Twitter-brugeren @evleaks?

Twitter-brugeren @evleaks har stået bag afsløringen af mere end 200 mobiltelefoner og tablets siden 2011. Men hvem er han? Bliv klogere her.

Twitter @evleaks Evan Nelson Blass

Twitter @evleaks Evan Nelson Blass

Twitter-brugeren @evleaks har siden starten af 2011 gjort det til hans ”varemærke”, at afsløre detaljer, specifikationer og billeder af smartphones, som endnu ikke var kendt af offentligheden. Men hvem er denne Twitter-bruger?

@evleaks afslørede i sommeren 2013 sin egen identitet. Det skete, ganske som med de mange smartphones, med han lavede et tweet på det sociale netværk Twitter. Den 27. juni 2013 tweetede han ”Every story has a beginning”, hvor identiteten altså blev afsløret. Bag Twitter-navnet er chefredaktøren på tech-mediet Pocketnow, fra 2010-2012, Evan Nelson Blass.

Før Pocketnow var Evan Nelson Blass tilknyttet Engadget, hvor han arbejdede fra 2005 og frem til 2008. Til sidst var han ledende redaktør på Engadget.

@evleaks har for offentligheden været ukendt frem til sommeren 2013, men altså kendt hos mange af de førende techmedier.

Hundredevis af afsløringer

Grunden til, at Evan Blass ikke længere skriver for et af de store amerikanske techmedier er, at han har multiple sklerose, som gør han ikke længere kan passe et fuldtidsarbejde. Derfor passer det ham glimrende at han nu er ”@evleaks”, som fodrer alverdens medier med historier.

På Twitter har han omkring 88.000 følgere. Disse har alle haft glæde af en lang række af hans afsløringer, som har budt på alt fra LG G2, Moto X, Nokia Lumia 1520, Nexus 5 og mange andre. Samlet set har @evleaks afsløret mere end 200 forskellige mobiltelefoner og tablets. Afsløringerne er oftest på pressefotos, specifikationer, modelnumre og lignende.

De seneste enheder han har afsløret er PadFone Mini, som han offentliggjorde pressefotos af, og den næste Nexus-enhed, der formentlig er Nexus 8 fra Google og LG.

Du kan læse et interview med Evan Nelson Blass fra Androidpolice.com her.

Mere til historien

Når man ved det er en tidligere ansat hos diverse store tech-medier, som er bag denne Twitter-bruger @evleaks, så kan man ikke andet end fristes til at tro, at flere af producenterne også ”fodrer” ham med oplysninger, pressefotos m.v.

Er man et godt og betroet medie kan man godt få informationer omkring produkter tidligere end den endelige offentliggørelse.

Da Nokia i oktober måned præsenterede deres Lumia 1520 under Nokia World 2013 i Abu Dhabi tweetede de også tilbage til @evleaks med ordlyden ”how the heck did you get hold of this?” og et link til en ”RickRoll’D”-video. Derfor kunne man got tro, at Nokia selv stod bag afsløringen.

Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

(mere…)
Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

(mere…)
Twitter afsløret: Betaling på vej

Inden længe vil man på Twitter formentlig kunne tilkøbe indstillinger som fortryd og lettere læsning af lange tråde. 

(mere…)
Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Google gør hvad de kan for, at minske udbredelse af coronavirus. De opfordrer 100.000 medarbejdere til at arbejde hjemmefra. Apple har gjort det samme.

(mere…)
Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

(mere…)
Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

Twitter-brugeren EvLeaks har afsløret Galaxy S10 i nye flotte farver. Se den kommende topmodel fra Samsung her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram