ID2ME udsender opdatering til ID1

0

Den danske smartphone, ID1, modtager nu første softwareopdatering, som er baseret på brugerfeedback.

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)
ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)

Danmark var engang et velset land når det kom til produktion af mobiltelefoner, men siden før smartphonen gjorde sit indtog, har Danmark ikke gjort sig synderligt bemærket på den front. I 2010 meldte Lumigon sig på banen, men der gik lang tid inden de var klar med en telefon, som rent faktisk kom på markedet. Det var nemlig først i marts 2014, at Lumigon var klar med Lumigon T2 HD.

ID2ME har valgt en anden strategi end Lumigon – her går det nemlig stærkt. ID1 tog kun 14 måneder fra idé til salgsstart.

 – PODCAST: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

ID1 er første telefon fra ID2ME, der blev sendt på markedet i Danmark i januar 2016 og dengang gik megen af kritikken på, at der manglede finjusteringer osv. i softwaren. Men tankegangen hos ID2ME er, at være i konstant udvikling og hele tiden tænke frem på nye muligheder og fejlrettelser.

Og første store softwareopdatering, der er baseret på brugerfeedback, er nu klar til download.

Den nye opdatering indeholder bedre kamera- og videofunktion, nye ikoner til hovedkategorierne og en mere flydende brugeroplevelse. Det er også muligt for brugerne at indstille reaktionstiden i navigationen. Af andre nyheder er animationsforbedringer, grafiske forbedringer (nye baggrunde) og helt generelle performance-forbedringer.

 – TEST: ID1 test – når slet ikke i mål

– ”Vi har lyttet til brugerne og er stolte af at kunne præsentere et endnu bedre design og en mere personlig og lækker brugeroplevelse med den softwareopdatering, der netop er rullet ud på ID1,” siger Christina Agger, CEO og grundlægger af ID2ME.

Derudover oplyser ID2ME også, at de netop har lanceret ID1 på det tyske marked, samt sat prisen ned på telefonen.

 – Prisen styrtdykket på ID1

Mere til historien

Kritikken mod ID2ME for ID1 har blandt andet lydt på, at der var tale om et kopi-produkt og altså ikke eget design. Dette har Christin Agger, grundlægger af ID2ME, dog fortalt ikke er tilfældet.

Læs også:
3 begyndertips til den danske smartphone ID1

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer