ID2ME udsender opdatering til ID1

Den danske smartphone, ID1, modtager nu første softwareopdatering, som er baseret på brugerfeedback.

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)

Danmark var engang et velset land når det kom til produktion af mobiltelefoner, men siden før smartphonen gjorde sit indtog, har Danmark ikke gjort sig synderligt bemærket på den front. I 2010 meldte Lumigon sig på banen, men der gik lang tid inden de var klar med en telefon, som rent faktisk kom på markedet. Det var nemlig først i marts 2014, at Lumigon var klar med Lumigon T2 HD.

ID2ME har valgt en anden strategi end Lumigon – her går det nemlig stærkt. ID1 tog kun 14 måneder fra idé til salgsstart.

 - PODCAST: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

ID1 er første telefon fra ID2ME, der blev sendt på markedet i Danmark i januar 2016 og dengang gik megen af kritikken på, at der manglede finjusteringer osv. i softwaren. Men tankegangen hos ID2ME er, at være i konstant udvikling og hele tiden tænke frem på nye muligheder og fejlrettelser.

Og første store softwareopdatering, der er baseret på brugerfeedback, er nu klar til download.

Den nye opdatering indeholder bedre kamera- og videofunktion, nye ikoner til hovedkategorierne og en mere flydende brugeroplevelse. Det er også muligt for brugerne at indstille reaktionstiden i navigationen. Af andre nyheder er animationsforbedringer, grafiske forbedringer (nye baggrunde) og helt generelle performance-forbedringer.

 - TEST: ID1 test – når slet ikke i mål

- ”Vi har lyttet til brugerne og er stolte af at kunne præsentere et endnu bedre design og en mere personlig og lækker brugeroplevelse med den softwareopdatering, der netop er rullet ud på ID1,” siger Christina Agger, CEO og grundlægger af ID2ME.

Derudover oplyser ID2ME også, at de netop har lanceret ID1 på det tyske marked, samt sat prisen ned på telefonen.

 - Prisen styrtdykket på ID1

Mere til historien

Kritikken mod ID2ME for ID1 har blandt andet lydt på, at der var tale om et kopi-produkt og altså ikke eget design. Dette har Christin Agger, grundlægger af ID2ME, dog fortalt ikke er tilfældet.

Læs også:
- 3 begyndertips til den danske smartphone ID1

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Apple er klar med ny beta til flere enheder

De nye beta'er indeholder ikke så meget nyt til Danmark.

(mere…)
Apple klar med ny opdatering – løser batteri-problem

Apple har udsendt en opdatering, der løser batteriproblemet der resulterede i hurtig afladning.

(mere…)
Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

(mere…)
Apple klar med nye opdateringer til alle enheder - iOS 15.4 er klar

Apple udsender nye softwareopdateringer til alle produkter lige fra Mac, Apple Watch, Apple TV, iPad og iPhone. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram