3 begyndertips til den danske smartphone ID1

4

WEB-TV: Køber du eller har du købt den danske smartphone ID1 så er her tre tips, som det er vigtigt at være opmærksom på.

Når du kommer hjem med den nye danske smartphone ID1 er der tre vigtige ting du skal være opmærksom på, hvis du skal have en god oplevelse med telefonen.

ID2ME, der står bag telefonen, har efter ID1 er kommet i handlen, gjort sig nogle erfaringer som du med fordel som ejer af mobilen, kan være opmærksom på. Se dem herunder

Baggrund: Kan en 18-årig ændre mobilbranchen?

ID1: 3 begyndertips

  1. ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)
    ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

    Skærmen er beskyttet af to plastiklag. Det første er umiddelbart til at få øje på, mens det næste sidder over skærmen, så man kunne tro, at det er en særlig skærmbeskyttelse, men det er det ikke. Så husk at tage begge film af ellers føles skærmen underlig – og der er altså ikke tale om et beskyttelsesglas.

  1. Fra fabrikken er kameralyset / blitzen automatisk aktiveret. Ved at slå blitzen fra bliver billederne betydeligt bedre. I næste softwareopdatering vil kameralys / blitz være slået fra som standard.
  1. Når coveret udskiftes skal skufferne til SIM-kort og hukommelseskort være taget ud. Coveret pilles herefter af, ved at tage fat i det lille hjørne nederst til venstre.

 

I ovenstående web-TV indslag kan du se Christina Agger, grundlægger af ID2ME, fortælle om disse tre små begyndertips til ID1.

Mere om ID1 – den nye danske smartphone

Mere til historien

ID1 sælges til en start gennem Elgiganten og Telia og kun i Danmark. Senere er ID2ME gerne udvide til andre markedsområder.

Læs også:
Begrænset interesse for ID1

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer