3 begyndertips til den danske smartphone ID1

WEB-TV: Køber du eller har du købt den danske smartphone ID1 så er her tre tips, som det er vigtigt at være opmærksom på.

Når du kommer hjem med den nye danske smartphone ID1 er der tre vigtige ting du skal være opmærksom på, hvis du skal have en god oplevelse med telefonen.

ID2ME, der står bag telefonen, har efter ID1 er kommet i handlen, gjort sig nogle erfaringer som du med fordel som ejer af mobilen, kan være opmærksom på. Se dem herunder

Baggrund: Kan en 18-årig ændre mobilbranchen?

ID1: 3 begyndertips

  1. ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

    ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

    Skærmen er beskyttet af to plastiklag. Det første er umiddelbart til at få øje på, mens det næste sidder over skærmen, så man kunne tro, at det er en særlig skærmbeskyttelse, men det er det ikke. Så husk at tage begge film af ellers føles skærmen underlig – og der er altså ikke tale om et beskyttelsesglas.

  1. Fra fabrikken er kameralyset / blitzen automatisk aktiveret. Ved at slå blitzen fra bliver billederne betydeligt bedre. I næste softwareopdatering vil kameralys / blitz være slået fra som standard.
  1. Når coveret udskiftes skal skufferne til SIM-kort og hukommelseskort være taget ud. Coveret pilles herefter af, ved at tage fat i det lille hjørne nederst til venstre.

 

I ovenstående web-TV indslag kan du se Christina Agger, grundlægger af ID2ME, fortælle om disse tre små begyndertips til ID1.

Mere om ID1 – den nye danske smartphone

Mere til historien

ID1 sælges til en start gennem Elgiganten og Telia og kun i Danmark. Senere er ID2ME gerne udvide til andre markedsområder.

Læs også:
Begrænset interesse for ID1

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram