Samsung Galaxy S7’erne er gode – men S6 er et bedre køb

WEB-TV: Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge er et bedre køb end de nye S7-modeller, men Galaxy S7 og S7 Edge er bestemt gode Android-smartphones.

Samsung Galaxy S7 Edge er markedets bedste - men forgængeren er et bedre køb

Markedets hurtigste telefon med den flotteste skærm og det bedste kamera samt super godt design. Det er den korte beskrivelse af Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, som uden tvivl virkelig er rigtig gode telefoner.

Og vil du have noget af det lækreste blandt udvalget i butikkerne netop nu, så er det klart Galaxy S7’erne du skal overveje.

- Købsguide: Det skal du vide før du køber Galaxy S7 eller S7 Edge

Siden sidste år er telefonerne blevet en smule større – både på fysiske mål og på vægten. Skærmstørrelsen på Edge-modellen er forøget fra 5,1 til 5,5 tommer, hvilket i sagens natur betyder noget for, hvor meget den fylder i lommen. Modellerne er desuden blevet vand- og støvtætte, og softwaren har fået både opstramninger og overhalinger, så det hele står lidt skarpere.

Udfordringen er, at mange af de nye funktioner er softwarebaserede – særligt de nye Edge-paneler, der nu også fås på Galaxy S6 Edge, der er blevet opdateret til Android 6.0 Marshmallow  - tilføjet Samsungs egne justeringer.

 - Se de store nyheder i Android Marshmallow på Galaxy S6 Edge

Dermed kan du altså købe en Galaxy S6 eller S6 Edge, der siden sidste år er faldet markant i pris, og få mange af de samme funktioner som på Galaxy S7-telefonerne. S6-serien er altså stedet hvor du får mest for pengene.

Vil du absolut have en Galaxy S7-model så hold godt øje med prisen, der over forholdsvis kort tid vil få skåret toppen af. Læs også vores store anmeldelse af Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge.

- 5 tips til Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

Går det som vanligt for Android-telefonerne vil Samsung Galaxy S7-modellerne ret hurtigt falde i pris. Læs vores Galaxy S7-prisanalyse her og se hvor meget vi forventer du kan spare.

OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Se de mest populære tech-videoer fra 2022

OVERBLIK: Her er top-10-listen over de mest sete tech-videoer fra MereMobil.dk i 2022. Se eller gense dem her.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram