Prisfald: Galaxy S6 og S6 Edge bliver billigere

10

Fra og med i dag, bliver det billigere at erhverve sig en Samsung Galaxy S6 og S6 Edge – se her hvor meget du kan spare.

Så skete det, efter flere dage med vedvarende rygter, bekræfter Samsung Danmark overfor MereMobil.dk, at deres flagskibsmodeller Galaxy S6 og S6 Edge, nu falder mellem syv og ti procent på den vejledende udsalgspris.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Det er ganske normalt at der sker et naturligt prisfald, specielt på topmodellerne, da disse ofte er i skærpet konkurrence med konkurrerende flagskibsmodeller. Men et prisfald på den vejledende udsalgspris, ser vi sjældent.

– Samsung Galaxy S6 sælger som varmt brød

Ifølge flere medier, er det et skuffende salg, der ligger til grund for prisfaldet. Salget kunne dog have været bedre, hvis Samsung havde forudset den succes som Edge-modellen har modtaget i markedet.

Her er de nye priser

Samsung GalaxyOprindelig vejl. udsalgsprisNy vejledende udsalgspris fra 1/8
S6 Edge 64GB                7.499,-                                     6.999,-
S6 Edge 32GB                6.499,-                                     5.999,-
S6 64 GB                6.499,-                                     5.999,-
S6 32 GB                5.499,-                                     4.999,-

 

Overnævnte priser, er vejledende udsalgspriser, hvilket betyder at den endelig pris ude i butikkerne, kan være helt blive endnu lavere. Dermed er der udsigt til at gøre sig et godt køb de kommende uger, er man ude efter en Galaxy S6 eller S6 Edge.

Succes har skabt ventetider

Galaxy S6 Edge var ikke forventet at være det drivende salg, men efter kun få dage på markedet, kunne både teleselskaber og Samsung selv, se at salget af Edge-modellen overgik den billigere variant.

Da efterspørgslen på S6 Edge har været højere end forventet, har produktionen været presset, ikke mindst fordi Edge-modellen er mere kompliceret at producere, kontra Galaxy S6. Omstændigheder, der tilsammen har skabt et både svingende og svigtende salg.

– Så hurtigt falder Galaxy S6 i pris

De første uger efter S6 Edge blev frigivet, viste det sig hurtigt at efterspørgslen var større end beholdningen, flere teleselskaber måtte simpelthen melde modellen udsolgt i flere af landets lokale butikker.

Mere til historien

Galaxy S6 og S6 Edge har trods svingende salg, alligevel kunne påvirke salget af iPhone 6 og 6 Plus, der i ugerne efter salgsstarten, så et målbart fald.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer