Prisfald: Galaxy S6 og S6 Edge bliver billigere

Fra og med i dag, bliver det billigere at erhverve sig en Samsung Galaxy S6 og S6 Edge – se her hvor meget du kan spare.

Så skete det, efter flere dage med vedvarende rygter, bekræfter Samsung Danmark overfor MereMobil.dk, at deres flagskibsmodeller Galaxy S6 og S6 Edge, nu falder mellem syv og ti procent på den vejledende udsalgspris.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Det er ganske normalt at der sker et naturligt prisfald, specielt på topmodellerne, da disse ofte er i skærpet konkurrence med konkurrerende flagskibsmodeller. Men et prisfald på den vejledende udsalgspris, ser vi sjældent.

Samsung Galaxy S6 sælger som varmt brød

Ifølge flere medier, er det et skuffende salg, der ligger til grund for prisfaldet. Salget kunne dog have været bedre, hvis Samsung havde forudset den succes som Edge-modellen har modtaget i markedet.

Her er de nye priser

Samsung GalaxyOprindelig vejl. udsalgsprisNy vejledende udsalgspris fra 1/8
S6 Edge 64GB                7.499,-                                     6.999,-
S6 Edge 32GB                6.499,-                                     5.999,-
S6 64 GB                6.499,-                                     5.999,-
S6 32 GB                5.499,-                                     4.999,-

 

Overnævnte priser, er vejledende udsalgspriser, hvilket betyder at den endelig pris ude i butikkerne, kan være helt blive endnu lavere. Dermed er der udsigt til at gøre sig et godt køb de kommende uger, er man ude efter en Galaxy S6 eller S6 Edge.

Succes har skabt ventetider

Galaxy S6 Edge var ikke forventet at være det drivende salg, men efter kun få dage på markedet, kunne både teleselskaber og Samsung selv, se at salget af Edge-modellen overgik den billigere variant.

Da efterspørgslen på S6 Edge har været højere end forventet, har produktionen været presset, ikke mindst fordi Edge-modellen er mere kompliceret at producere, kontra Galaxy S6. Omstændigheder, der tilsammen har skabt et både svingende og svigtende salg.

Så hurtigt falder Galaxy S6 i pris

De første uger efter S6 Edge blev frigivet, viste det sig hurtigt at efterspørgslen var større end beholdningen, flere teleselskaber måtte simpelthen melde modellen udsolgt i flere af landets lokale butikker.

Mere til historien

Galaxy S6 og S6 Edge har trods svingende salg, alligevel kunne påvirke salget af iPhone 6 og 6 Plus, der i ugerne efter salgsstarten, så et målbart fald.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram