Galaxy S6-lanceringen påvirker iPhone 6-salget

Kort nyt: Salgsstarten af Samsung Galaxy S6 har påvirket salget af iPhone 6.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Noget tyder på Samsung har ramt rigtigt med Galaxy S6 og S6 Edge, der nu påvirker salget af iPhone 6 og iPhone 6 Plus, skriver Korea IT News.

Ifølge en rapport fra ATLAS Research & Consulting, som blev frigivet den 20. april 2015, solgte Apple 35.000 iPhone 6 og 6 Plus’ere i den anden uge af april, hvilket er et fald på godt 1.700 enheder i forhold til ugen forinden.

Samsung har solgt 79.586 styks af Galaxy S6 og S6 Edge de første seks dage efter lanceringen, der globalt var den 10. april. Tallet inkluderer kun salg i butikker og ikke online.

– ”Det er ganske naturligt at iPhone 6 salget falder, da den er seks måneder siden produktet blev lanceret,” lyder det fra vice chairman, Jang Joong-hyeok, fra ATLAS Research.

Mere til historien

Den første uge hvor Galaxy S6’erne var i butikkerne blev salget fire gang større, sammenlignet med den første uge, hvor Galaxy S5 kunne købes.

Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram