Apple klar med nye opdateringer

Apple har netop afholdt en stor event, hvor de også kunne fortælle de er klar med ny software til både iOS, OS X, tvOS og WatchOS.

iOS 9Apple har netop offentliggjort en ny iPhone og en ny iPad Pro (9,7 tommer), som de helt store nyheder under aftenens event, men de kunne også bekræfte, at der er godt nyt til de der allerede har et Apple produkt. Der er nemlig nye softwareopdateringer klar til iOS, tvOS, OS X og WatchOS.

 – iPhone SE – her er Apples lille ny

Har du en iPhone, iPad eller iPod Touch, så er opdateringen til iOS 9.3 nu klar til download, mens Apple Watch-ejere kan downloade WatchOS 2.2 opdateringen.

Til Apple TV er der også nyt, da Apple har frigivet softwareopdateringen tvOS 9.2.

Apple TV ejere kan se frem til en større opdatering, der giver nogle flere muligheder og bedre stemmestyring (i markedsområder hvor Siri er understøttet) samt mulighed for at lave mapper til de apps der er hentet.

iOS 9.3 er den af de nye opdateringer, som har fået mest omtale og forud for dagens event.

 – Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Opdateringerne er ifølge Apple klar til download i dag (amerikansk tid). Det betyder også, at vi her i Danmark kan opdatere til iOS 9.3.

Og Mac-ejere kan opdaterer til ny version af OS X.

Mere til historien

Apple har desuden haft det største salg af Apple TV siden lanceringen af den 4. generation, som kom på markedet i slutningen af 2015.

Læs også:
Frisk din iPhone op med nyt tilbehør
Apple på vej med lille iPad Pro

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram