Apple klar med nye opdateringer

0

Apple har netop afholdt en stor event, hvor de også kunne fortælle de er klar med ny software til både iOS, OS X, tvOS og WatchOS.

iOS 9Apple har netop offentliggjort en ny iPhone og en ny iPad Pro (9,7 tommer), som de helt store nyheder under aftenens event, men de kunne også bekræfte, at der er godt nyt til de der allerede har et Apple produkt. Der er nemlig nye softwareopdateringer klar til iOS, tvOS, OS X og WatchOS.

 – iPhone SE – her er Apples lille ny

Har du en iPhone, iPad eller iPod Touch, så er opdateringen til iOS 9.3 nu klar til download, mens Apple Watch-ejere kan downloade WatchOS 2.2 opdateringen.

Til Apple TV er der også nyt, da Apple har frigivet softwareopdateringen tvOS 9.2.

Apple TV ejere kan se frem til en større opdatering, der giver nogle flere muligheder og bedre stemmestyring (i markedsområder hvor Siri er understøttet) samt mulighed for at lave mapper til de apps der er hentet.

iOS 9.3 er den af de nye opdateringer, som har fået mest omtale og forud for dagens event.

 – Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Opdateringerne er ifølge Apple klar til download i dag (amerikansk tid). Det betyder også, at vi her i Danmark kan opdatere til iOS 9.3.

Og Mac-ejere kan opdaterer til ny version af OS X.

Mere til historien

Apple har desuden haft det største salg af Apple TV siden lanceringen af den 4. generation, som kom på markedet i slutningen af 2015.

Læs også:
Frisk din iPhone op med nyt tilbehør
Apple på vej med lille iPad Pro

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer