Apple på vej med endnu større iPhone-model

Apple var længe om, at følge trenden med storskæms-telefoner, men med iPhone 6 Plus og 6S Plus kom de med. Og nu er en større model på vej.

Apple iPhone 6S / Apple iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S / Apple iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Der var engang, hvor Apples topchef Steve Jobs udtalte, at den rigtige skærmstørrelse på en smartphone var 3,5 tommer. Med den størrelse kunne man stadigvæk betjene telefonen uden problemer med én hånd. Apple fastholdt denne holdning længe, mens skærmene på konkurrenternes produkter voksede.

 – Storskærms-telefonerne vokser fortsat

Apple valgte så i 2012 at følge efter og lade skærmen ”vokse” på iPhone 5, hvor skærmen nu var på 4 tommer. Telefonen blev dog ikke større i bredden end de første modeller. Samme fysiske mål havde også iPhone 5S og iPhone 5C.

Men med iPhone 6, iPhone 6 Plus og de nyeste modeller iPhone 6S og iPhone 6S Plus er skærmen for alvor vokset og telefonernes fysiske mål ligeså. iPhone 6 og iPhone 6S har en 4,7 tommer skærm, mens iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus har en skærm på 5,5 tommer.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 størrelsesforhold

Det skulle dog ikke længere være stort nok for Apple. Hvis man skal tro de nyeste rygter, så er de på vej med en telefon, hvor skærmen er på hele 5,8 tommer. Det skriver MacRumors.com.

 – Frisk din iPhone op med nyt tilbehør

MacRumors.com skriver, at Apple ifølge DigiTimes er ved at udvikle en iPhone-model med en skærm på 5,8 tommer. Skærmen skulle eftersigende være af OLED-typen og telefonen forventes først på markedet i 2017 eller 2018.

Dermed bliver en eventuel 5,8 tommer iPhone måske en iPhone 7S eller en iPhone 8, hvis ikke den bliver en ”uden for nummer”, som den ventede iPhone SE senere denne måned.

Mere til historien

Apple har udsendt invitationer til deres event i marts måned, hvor det ventes de vil offentliggøre iPhone SE. Holder de mange rygter omkring iPhone SE vand, så er her ikke tale om en iPhone med en større skærm end de nuværende – tværtimod, så skulle det blive en model med en 4 tommer skærm. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen.

Læs også:
Store skærme sælger – salget af phablets er eksploderet

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram