Apple på vej med endnu større iPhone-model

Apple var længe om, at følge trenden med storskæms-telefoner, men med iPhone 6 Plus og 6S Plus kom de med. Og nu er en større model på vej.

Apple iPhone 6S / Apple iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S / Apple iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Der var engang, hvor Apples topchef Steve Jobs udtalte, at den rigtige skærmstørrelse på en smartphone var 3,5 tommer. Med den størrelse kunne man stadigvæk betjene telefonen uden problemer med én hånd. Apple fastholdt denne holdning længe, mens skærmene på konkurrenternes produkter voksede.

 - Storskærms-telefonerne vokser fortsat

Apple valgte så i 2012 at følge efter og lade skærmen ”vokse” på iPhone 5, hvor skærmen nu var på 4 tommer. Telefonen blev dog ikke større i bredden end de første modeller. Samme fysiske mål havde også iPhone 5S og iPhone 5C.

Men med iPhone 6, iPhone 6 Plus og de nyeste modeller iPhone 6S og iPhone 6S Plus er skærmen for alvor vokset og telefonernes fysiske mål ligeså. iPhone 6 og iPhone 6S har en 4,7 tommer skærm, mens iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus har en skærm på 5,5 tommer.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 størrelsesforhold

Det skulle dog ikke længere være stort nok for Apple. Hvis man skal tro de nyeste rygter, så er de på vej med en telefon, hvor skærmen er på hele 5,8 tommer. Det skriver MacRumors.com.

 - Frisk din iPhone op med nyt tilbehør

MacRumors.com skriver, at Apple ifølge DigiTimes er ved at udvikle en iPhone-model med en skærm på 5,8 tommer. Skærmen skulle eftersigende være af OLED-typen og telefonen forventes først på markedet i 2017 eller 2018.

Dermed bliver en eventuel 5,8 tommer iPhone måske en iPhone 7S eller en iPhone 8, hvis ikke den bliver en ”uden for nummer”, som den ventede iPhone SE senere denne måned.

Mere til historien

Apple har udsendt invitationer til deres event i marts måned, hvor det ventes de vil offentliggøre iPhone SE. Holder de mange rygter omkring iPhone SE vand, så er her ikke tale om en iPhone med en større skærm end de nuværende – tværtimod, så skulle det blive en model med en 4 tommer skærm. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen.

Læs også:
- Store skærme sælger - salget af phablets er eksploderet

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram