Frisk din iPhone op med nyt tilbehør

0

Apple har for noget tid siden lanceret nyt tilbehør til særligt iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Du kan se det nye tilbehør her.

Godkendt og testet tilbehør fra Apple (Foto: Apple)
Godkendt og testet tilbehør fra Apple (Foto: Apple)

 

Har du en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, så er der mulighed for at få frisket din iPhone op med nyt tilbehør fra Apple.

Nye Silikone-covers fra Apple (Foto: Apple)
Nye Silikone-covers fra Apple (Foto: Apple)

Der findes utallige butikker og webshops, som sælger billige covers og cases til Apples produkter, hvor størstedelen af disse er produceret billigt og uden nogen form for kvalitetskontrol fra Apple selv.

Men nu kan du få frisket din iPhone op med tilbehør, der sælges officielt fra Apple  – enten i deres Apples Store eller på Apples onlinebutik. Alt dette tilbehør er testet og godkendt af Apple.

Sådan tester og godkender Apple covers

Der er eksempelvis kommet iPhone Lightning Dock i farverne Silver, Gold, Space Grey og Rose Gold. Dette kan også bruges til andre iPhone-modeller med Lightning Stick. Docken koster 399 kroner.

Apple har også lanceret et læder-etui til iPhone 6S i nye farver. Det er kommet i en ny farvevariant som er Støvet Rosa. Dermed fås læder-etuiet nu i farverne: Støvet Rosa, Saddelbrun, Natblå, Brun, Sort og ProduktRED. Et læder-etui koster 379 kroner. Se mere her.

Læder-etuierne til iPhone 6S Plus koster 399,00 kroner.

 – TEST: iPhone 6S og iPhone 6S Plus – sidder lige i skabet

Også det populære silikone-etui fra Apple er kommet i nye ”jordfarver”. Du kan få silikone-etuiet i følgende farvevarianter: Sten, Lavendel, Sart Rosa, Antikhvid, Turkis, Blå, Hvid, Natblå, Orange og ProduktRED. Et silikone-etui til iPhone 6S koster 299 kroner. Se mere her.

Silikone-etuierne til iPhone 6S Plus koster 329 kroner.

Apple tilbyder i øvrigt gratis levering på ordrer over 300 kroner inklusive moms og ønsker man at returnere produktet, så er det også gratis. Du kan få et overblik over de forskellige typer iPhone tilbehør på Apples hjemmeside, samt Apple godkendte covers og cases.

Der er også kommet nyt farver af blandt andet Smart Cover til iPad Mini.

WEB-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Apple giver dig også muligheden for, at få penge for din gamle iPhone-model på deres hjemmeside, hvor de laver en online vurdering ved brug af IMEI-/serienummeret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer