Frisk din iPhone op med nyt tilbehør

Apple har for noget tid siden lanceret nyt tilbehør til særligt iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Du kan se det nye tilbehør her.

Godkendt og testet tilbehør fra Apple (Foto: Apple)

Godkendt og testet tilbehør fra Apple (Foto: Apple)

 

Har du en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, så er der mulighed for at få frisket din iPhone op med nyt tilbehør fra Apple.

Nye Silikone-covers fra Apple (Foto: Apple)

Nye Silikone-covers fra Apple (Foto: Apple)

Der findes utallige butikker og webshops, som sælger billige covers og cases til Apples produkter, hvor størstedelen af disse er produceret billigt og uden nogen form for kvalitetskontrol fra Apple selv.

Men nu kan du få frisket din iPhone op med tilbehør, der sælges officielt fra Apple  – enten i deres Apples Store eller på Apples onlinebutik. Alt dette tilbehør er testet og godkendt af Apple.

Sådan tester og godkender Apple covers

Der er eksempelvis kommet iPhone Lightning Dock i farverne Silver, Gold, Space Grey og Rose Gold. Dette kan også bruges til andre iPhone-modeller med Lightning Stick. Docken koster 399 kroner.

Apple har også lanceret et læder-etui til iPhone 6S i nye farver. Det er kommet i en ny farvevariant som er Støvet Rosa. Dermed fås læder-etuiet nu i farverne: Støvet Rosa, Saddelbrun, Natblå, Brun, Sort og ProduktRED. Et læder-etui koster 379 kroner. Se mere her.

Læder-etuierne til iPhone 6S Plus koster 399,00 kroner.

 – TEST: iPhone 6S og iPhone 6S Plus – sidder lige i skabet

Også det populære silikone-etui fra Apple er kommet i nye ”jordfarver”. Du kan få silikone-etuiet i følgende farvevarianter: Sten, Lavendel, Sart Rosa, Antikhvid, Turkis, Blå, Hvid, Natblå, Orange og ProduktRED. Et silikone-etui til iPhone 6S koster 299 kroner. Se mere her.

Silikone-etuierne til iPhone 6S Plus koster 329 kroner.

Apple tilbyder i øvrigt gratis levering på ordrer over 300 kroner inklusive moms og ønsker man at returnere produktet, så er det også gratis. Du kan få et overblik over de forskellige typer iPhone tilbehør på Apples hjemmeside, samt Apple godkendte covers og cases.

Der er også kommet nyt farver af blandt andet Smart Cover til iPad Mini.

WEB-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Apple giver dig også muligheden for, at få penge for din gamle iPhone-model på deres hjemmeside, hvor de laver en online vurdering ved brug af IMEI-/serienummeret.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Rejsekort er klar som app i 2024

Benytter du Rejsekortet og elsker apps, så kan du glæde dig til 2024, hvor Rejsekortet er klar som app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram