Sådan tester og godkender Apple covers

Et cover til iPhone eller iPad kan gøre mere skade end gavn. Læs her hvordan Apple tjekker kvaliteten.

Apple iPhone kamera linse cover

iPhone med cover (Foto: Apple)

Der findes utallige steder som tilbyder covers til særligt iPhone og iPad, men hovedparten af dette tilbehør er billigt produceret i eksempelvis Kina, uden nogen form for kvalitetskontrol fra Apples side.

Apple har sine officielle butikker (Apple Store) også en række tilbehørsprodukter og covers, men disse underkastes omfattende tests, for at sikre de ikke skaber flere problemer for brugeren end de løser.

Først kigges på designet for at se, om der er uhindret tilgang til alle knapper, porte og stik. Coveret underkastes også en række fald-tests, som sikrer, det holder hvad producenten lover.

Dernæst tjekkes om kameraet har frit udsyn for såvel linsen som fotolys-dioden, og ikke påvirker billedes skarphed, farvespektrum eller generelt ødelægger kvaliteten.

Akustikken er en vigtig del på en smartphone, og Apples tests undersøger om coveret påvirker lydkvaliteten ved samtaler, musik eller brug af Facetime. Desuden tages et kig på om sensorerne i enhederne fungerer, hvorunder også lyssensoren og Touch ID fingeraftrykdslæseren.

På linje med lyden er forbindelse til mobilnet, og trådløse netværk en essentiel faktor, som tjekkes. Nogle tredjepartscovers kan været konstrueret, så de nedsætter transmissionen af signalerne til og fra telefonen. Producenten har måske ikke gjort det med vilje, men har omvendt heller ikke nødvendigvis testet det.

Med andre ord. Der kan være store forskelle på de billige covers du køber på et kræmmermarked eller via Ebay, og så de kvalitetskontrollerede produkter på hylderne i en Apple Store. Så inden du giver teleselskaberne skylden for dårlig dækning, så overvej om dit cover måske kan være en faktor.

Du kan læse mere om Apples procedure for covertests på den officielle side.

Mere til historien

Står du og mangler en ekstra oplader til iPhone eller iPad, så kan vi på ingen måde anbefale køb via kinesiske hjemmesider, eller for den sags skyld Ebay. Ofte er kvaliteten af produkterne så ringe, at de er direkte livsfarlige.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram