Sådan tester og godkender Apple covers

Et cover til iPhone eller iPad kan gøre mere skade end gavn. Læs her hvordan Apple tjekker kvaliteten.

Apple iPhone kamera linse cover

iPhone med cover (Foto: Apple)

Der findes utallige steder som tilbyder covers til særligt iPhone og iPad, men hovedparten af dette tilbehør er billigt produceret i eksempelvis Kina, uden nogen form for kvalitetskontrol fra Apples side.

Apple har sine officielle butikker (Apple Store) også en række tilbehørsprodukter og covers, men disse underkastes omfattende tests, for at sikre de ikke skaber flere problemer for brugeren end de løser.

Først kigges på designet for at se, om der er uhindret tilgang til alle knapper, porte og stik. Coveret underkastes også en række fald-tests, som sikrer, det holder hvad producenten lover.

Dernæst tjekkes om kameraet har frit udsyn for såvel linsen som fotolys-dioden, og ikke påvirker billedes skarphed, farvespektrum eller generelt ødelægger kvaliteten.

Akustikken er en vigtig del på en smartphone, og Apples tests undersøger om coveret påvirker lydkvaliteten ved samtaler, musik eller brug af Facetime. Desuden tages et kig på om sensorerne i enhederne fungerer, hvorunder også lyssensoren og Touch ID fingeraftrykdslæseren.

På linje med lyden er forbindelse til mobilnet, og trådløse netværk en essentiel faktor, som tjekkes. Nogle tredjepartscovers kan været konstrueret, så de nedsætter transmissionen af signalerne til og fra telefonen. Producenten har måske ikke gjort det med vilje, men har omvendt heller ikke nødvendigvis testet det.

Med andre ord. Der kan være store forskelle på de billige covers du køber på et kræmmermarked eller via Ebay, og så de kvalitetskontrollerede produkter på hylderne i en Apple Store. Så inden du giver teleselskaberne skylden for dårlig dækning, så overvej om dit cover måske kan være en faktor.

Du kan læse mere om Apples procedure for covertests på den officielle side.

Mere til historien

Står du og mangler en ekstra oplader til iPhone eller iPad, så kan vi på ingen måde anbefale køb via kinesiske hjemmesider, eller for den sags skyld Ebay. Ofte er kvaliteten af produkterne så ringe, at de er direkte livsfarlige.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram