Sådan tester og godkender Apple covers

Et cover til iPhone eller iPad kan gøre mere skade end gavn. Læs her hvordan Apple tjekker kvaliteten.

Apple iPhone kamera linse cover

iPhone med cover (Foto: Apple)

Der findes utallige steder som tilbyder covers til særligt iPhone og iPad, men hovedparten af dette tilbehør er billigt produceret i eksempelvis Kina, uden nogen form for kvalitetskontrol fra Apples side.

Apple har sine officielle butikker (Apple Store) også en række tilbehørsprodukter og covers, men disse underkastes omfattende tests, for at sikre de ikke skaber flere problemer for brugeren end de løser.

Først kigges på designet for at se, om der er uhindret tilgang til alle knapper, porte og stik. Coveret underkastes også en række fald-tests, som sikrer, det holder hvad producenten lover.

Dernæst tjekkes om kameraet har frit udsyn for såvel linsen som fotolys-dioden, og ikke påvirker billedes skarphed, farvespektrum eller generelt ødelægger kvaliteten.

Akustikken er en vigtig del på en smartphone, og Apples tests undersøger om coveret påvirker lydkvaliteten ved samtaler, musik eller brug af Facetime. Desuden tages et kig på om sensorerne i enhederne fungerer, hvorunder også lyssensoren og Touch ID fingeraftrykdslæseren.

På linje med lyden er forbindelse til mobilnet, og trådløse netværk en essentiel faktor, som tjekkes. Nogle tredjepartscovers kan været konstrueret, så de nedsætter transmissionen af signalerne til og fra telefonen. Producenten har måske ikke gjort det med vilje, men har omvendt heller ikke nødvendigvis testet det.

Med andre ord. Der kan være store forskelle på de billige covers du køber på et kræmmermarked eller via Ebay, og så de kvalitetskontrollerede produkter på hylderne i en Apple Store. Så inden du giver teleselskaberne skylden for dårlig dækning, så overvej om dit cover måske kan være en faktor.

Du kan læse mere om Apples procedure for covertests på den officielle side.

Mere til historien

Står du og mangler en ekstra oplader til iPhone eller iPad, så kan vi på ingen måde anbefale køb via kinesiske hjemmesider, eller for den sags skyld Ebay. Ofte er kvaliteten af produkterne så ringe, at de er direkte livsfarlige.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram