Her er de nye mobiler i december

OVERSIGT: De danske telebutikker får enkelte nyheder på hylderne i julemåneden. Her er listen over julens nye mobiler.

Så er julehandlen, årets vigtigste periode i telebranchen, skudt i gang. Listen over decembers nye telefoner vidner om, at de store nyheder allerede er sendt ud i september, oktober og november.

Herunder ses topmodellerne fra de seneste tre måneder i overblik.

November

Samsung Galaxy Note 4
Huawei Ascend Mate 7

Oktober

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 Compact

September

Samsung Galaxy Alpha
iPhone 6
iPhone 6 Plus

Begrænsede december-nyheder

Nyhederne i december er relativt begrænsede. Den største er nok Nexus 6, men den har ingen af teleselskaberne valgt at tage på hylderne. Så her kommer salget til at foregå gennem Google selv samt andre kanaler.

Telia og TDC oplyser til MereMobil.dk, at de ikke får nogle nye produkter ind denne måned, 3 har derimod LG G60 og Nokia Lumia 635 på vej.

Nexus 6

Nexus 6

Nexus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Googles seneste smartphone har en super flot seks tommers skærm, som nok er fremragende, men som også fylder meget i hånd og lomme.

Telefonen har 13 megapixels kamera med optisk billedstabilisator samt stereohøjtalere på fronten, der lyder helt fornuftigt.

Designet er afrundet aluminium, og når du står med den i hånden, mærkes den gode kvalitet tydeligt.

Nexus 6 er den første telefon på markedet med Android 5.0 Lollipop som vi vurderer til at være den bedste og mest intuitive Android-udgave til dato.

Den danske importør oplyser til MereMobil.dk, at prisen på 64 GB versionen er 5.999 kroner (vejledende).. Salget begynder i december. Der er endnu ikke sat dato på hvornår udgaven med 32 GB hukommelse er klar til salg.

Nexus 6 understøtter ikke udvidelse af hukommelse med MicroSD-kort.

Nexus 6 – de første indtryk
Web-TV: Kom tæt på Nexus 6

LG F60

LG F60 (Foto: LG)

LG F60 (Foto: LG)

Har du brug for en prisvenlig 4G-mobil er LG F60 værd at se nærmere på.

Her får du 4,5 tommer skærm, 5 megapixels kamera og 1,2 GHz quad-core processor samt naturligvis adgang til at bruge 4G LTE netværket.

LG F60 har en række af de funktioner, som LG også har på topmodellerne. Det vil sige Knock Code til oplåsning og flere udvalgte kamera-features.

Telefonen leveres med Android 4.4.2 KitKat.

Den vejledende pris på LG F60 er 1.399 kroner uden abonnement. Indtil videre er det kun teleselskabet 3 som vil have denne telefon i sortiment.

Læs mere om LG F60

Nokia Lumia 635

Nokia Lumia 635

Nokia Lumia 635 (Foto: Nokia)

En anden prisbillig 4G-telefon er Nokia Lumia 635. Den blev annonceret til det danske marked i sommer, men selvom Microsoft meldte ud, at de fleste operatører ville sælge den, er virkeligheden blevet anderledes.

Med Lumia 635 får du en fremragende Windows Phone-baseret smartphone med 4,5 tommer skærm, 5 megapixels kamera og 8 GB hukommelse, der kan udvides med op til 128 GB på MicroSD-kort.

Tidligere testede vi Lumia 630 som fik en god karakter og anbefaling. Lumia 630 er den samme telefon blot uden 4G.

Prisen på Nokia Lumia 635 uden abonnement ligger omkring 1.100 kroner. 3 er den eneste operatør der har meldt sig klar på 635’eren.

Andre nyheder

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

Hvis du overvejer en ny HTC telefon kan HTC Desire Eye være en mulighed. Der er tale om et spin-off af HTC One M8. Kameraet er bedre og så har den fået en lille grad af vandtæthed.

Telefonen sælges netop nu via HTCs egen webshop til 4.199 kroner. Tidligere gav teleoperatørerne i Danmark HTC Desire Eye en lunken modtagelse, og indtil videre har ingen af dem sagt ja til at tale Desire Eye ind på hylderne.

Samsung Galaxy Note Edge er en særlig variant af Samsung Galaxy Note 4. Det nye er en ekstra skærm som sidder langs højre kant.

Samsung har oplyst salgsstarten til december måned i Danmark, men foreløbigt er ingen af teleselskaberne gået med til at få produktet på hylderne. Den vejledende pris er sat til 6.995 kroner uden abonnement.

Læs mere om Samsung Galaxy Note Edge

Telenor melder, at de også får HTC Desire 530 og Lumia 735 i sortimentet i denne måned.

Mere til historien

En smartphone der allerede er i salg hos et begrænset antal webbutikker er Honor 6 fra Huawei. Produktet minder rigtigt meget om en Samsung Galaxy S5, bare til en lavere pris.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram