HTC Desire Eye får lunken modtagelse i Danmark

Prisen på HTC Desire Eye er omkring 4.200 kr, men den nye HTC-mobil får en lunken modtagelse i Danmark. "HTC sælger ikke længere," lyder det fra en af de store kæder.

HTC Desire Eye

HTC Desire Eye

HTC Desire Eye der netop er introduceret ved en event i New York, er et spin-off produkt af HTC One (M8). Telefonen har nogenlunde samme specifikationer og Desire Eye fortsætter linjen fra det velkendte og roste One-design.

De største forskelle er nok, at kameraet nu er på 13 megapixels og skærmen er 0,2 tommer større – 5,2 tommer. Desuden har Desire Eye fået IP certificeringen IPX7. Det betyder en mindre grad af vandtæthed, men telefonen er ikke vandtæt i nær samme grad, som de produkter fra Sony og Samsung, der allerede findes i butikkerne.

Til MereMobil.dk oplyser HTC, at prisen på HTC Desire Eye bliver 4.199 kroner uden abonnement. Der er tale om den vejledende pris.. Til sammenligning kan en HTC One (M8) aktuelt købes uden abonnement til mellem 4.500 til 4.700 kroner.

- Læs mere om HTC Desire Eye

Ingen operatører klar til HTC Desire Eye

HTC har trods rigtig positiv omtale fra kunder og medier af One (M8) kun haft et relativt beskedent salg og netop det faktum gør teleoperatørerne tilbageholdende overfor det nye produkt Desire Eye.

- ”Det er p.t. ikke vores plan at tage HTC Desire Eye i sortiment i Q4,” fortæller Anders Carøe Bylling, der står for indkøbet i Telenor.

Heller ikke landets største operatør, er specielt begejstret for HTCs nye telefon.

- “Vi har generelt ingen efterspørgsel efter HTC’s produkter længere, og de omkostninger vi har til introduktion af nye telefoner såsom test af hardware/software, træning af medarbejdere samt markedsføring gør, at vi ikke kan få økonomi i det stærkt begrænsede salg der eventuelt måtte være,” siger Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC til MereMobil.dk.

Telia synes Desire Eye ser ”spændende ud”, men oplyser samtidigt, at de endnu ikke har nogen status på hvorvidt produktet kommer på hylderne i deres forretninger.

Aske Stentoft, Supply Chain Manager i 3 fortæller, at man p.t. ikke har besluttet, om Desire Eye tages i sorimenet.

Teleoperatørerne plejer at være rimelig hurtigt til at melde sig klar på nye produkter, hvis det passer ind forretningernes udvalg, men i tilfældet med HTC Desire Eye, bliver HTC mødt med den kolde skulder.

Mere til historien

Teleselskaberne er en af de vigtigste salgskanaler for mobilproducenterne, da det er gennem disse at de fleste produkter sælges. Er man ikke tilstede på hylderne der vil det samlede salg typisk være yderst begrænset.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram