HTC Desire Eye får lunken modtagelse i Danmark

11

Prisen på HTC Desire Eye er omkring 4.200 kr, men den nye HTC-mobil får en lunken modtagelse i Danmark. “HTC sælger ikke længere,” lyder det fra en af de store kæder.

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

HTC Desire Eye der netop er introduceret ved en event i New York, er et spin-off produkt af HTC One (M8). Telefonen har nogenlunde samme specifikationer og Desire Eye fortsætter linjen fra det velkendte og roste One-design.

De største forskelle er nok, at kameraet nu er på 13 megapixels og skærmen er 0,2 tommer større – 5,2 tommer. Desuden har Desire Eye fået IP certificeringen IPX7. Det betyder en mindre grad af vandtæthed, men telefonen er ikke vandtæt i nær samme grad, som de produkter fra Sony og Samsung, der allerede findes i butikkerne.

Til MereMobil.dk oplyser HTC, at prisen på HTC Desire Eye bliver 4.199 kroner uden abonnement. Der er tale om den vejledende pris.. Til sammenligning kan en HTC One (M8) aktuelt købes uden abonnement til mellem 4.500 til 4.700 kroner.

Læs mere om HTC Desire Eye

Ingen operatører klar til HTC Desire Eye

HTC har trods rigtig positiv omtale fra kunder og medier af One (M8) kun haft et relativt beskedent salg og netop det faktum gør teleoperatørerne tilbageholdende overfor det nye produkt Desire Eye.

– ”Det er p.t. ikke vores plan at tage HTC Desire Eye i sortiment i Q4,” fortæller Anders Carøe Bylling, der står for indkøbet i Telenor.

Heller ikke landets største operatør, er specielt begejstret for HTCs nye telefon.

– “Vi har generelt ingen efterspørgsel efter HTC’s produkter længere, og de omkostninger vi har til introduktion af nye telefoner såsom test af hardware/software, træning af medarbejdere samt markedsføring gør, at vi ikke kan få økonomi i det stærkt begrænsede salg der eventuelt måtte være,” siger Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC til MereMobil.dk.

Telia synes Desire Eye ser ”spændende ud”, men oplyser samtidigt, at de endnu ikke har nogen status på hvorvidt produktet kommer på hylderne i deres forretninger.

Aske Stentoft, Supply Chain Manager i 3 fortæller, at man p.t. ikke har besluttet, om Desire Eye tages i sorimenet.

Teleoperatørerne plejer at være rimelig hurtigt til at melde sig klar på nye produkter, hvis det passer ind forretningernes udvalg, men i tilfældet med HTC Desire Eye, bliver HTC mødt med den kolde skulder.

Mere til historien

Teleselskaberne er en af de vigtigste salgskanaler for mobilproducenterne, da det er gennem disse at de fleste produkter sælges. Er man ikke tilstede på hylderne der vil det samlede salg typisk være yderst begrænset.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer