Lumia 635 på vej til de danske butikker

Den første 4G LTE-telefon med Windows Phone 8.1 lander i de danske butikker ultimo juni til en super skarp pris. Læs mere om Lumia 635 her.

Nokia Lumia 635 (Foto: Nokia/Microsoft)

Nokia Lumia 635 (Foto: Nokia/Microsoft)

MereMobil.dk har for kort tid siden anmeldt Lumia 630 til fem ud af seks stjerner og udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”, og den nye Lumia 635 er ”samme telefon” blot med understøttelse af 4G LTE. Dermed er forventningerne til telefonen også allerede store på forhånd.

- TEST: Lumia 630 – Windows-mobilen jeg elsker

Lumia 635 kommer, ligesom Lumia 630, med Windows Phone 8.1, der er den absolut nyeste version af Windows Phone systemet.

- Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

Foruden 4G LTE har Lumia 635 en 1.2 GHz quad-core processor (Qualcomm Snapdragon 400), 4.5 tommer ClearBlack LCD-skærm, 5 megapixels kamera, 512 MB RAM, udskiftelige covers i forskellige farver, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort på op til 128 GB, gratis lagerplads på OneDrive og batteri på 1.830 mAh.

- “Lumia 635 er et produkt, som vi oplever stor interesse for på det danske marked. Telefonen giver en perfekt oplevelse af det nye operativsystem Windows Phone 8.1, og i kombination med den lave pris og det karakteristiske design appellerer telefonen både til erhvervslivet og private forbrugere. Lumia 635 er et rigtig godt supplement til vores portefølje, og samtidig udfylder den et tomrum i markedet,” siger Ossi Korpela, General Manager hos Microsoft Devices i Skandinavien.

Lumia 635 lander i de danske butikker torsdag den 26. juni 2014 og kommer i sortiment hos de fleste danske operatører og online-butikker. Den vejledende udsalgspris er 1.299 kroner uden abonnement.

Telefonen kommer i farverne orange, gul, grøn, sort og hvid.

Mere til historien  

Handlen mellem Nokia og Microsoft blev endelig afsluttet den 25. april 2014, hvor Microsoft helt overtog Nokia. I pressemeddelelsen til Lumia 635 optræder ordet Nokia heller ikke, dermed er det tydeligt, at Microsoft udvisker den tidligere dominerende mobilproducent.

Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram