Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

Stephen Elop har netop været på scenen til BUILD-konferencen, hvor han præsenterede den nye Nokia Lumia 930, samt modellerne Lumia 630 og Lumia 635.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 (Foto: Nokia)

Stephen Elop har under BUILD 2014 konferencen præsenteret det nyeste flagskib, Nokia Lumia 930. En ny smartphone, som Twitter-brugeren @Evleaks kort inden præsentationen havde lækket et pressefoto af.

Lumia 930 kommer med en 5 tommer Full HD skærm, 2.2 GHz Snapdragon 800 Quad-core processor, 20 megapixels PureView kamera med optisk billede stabilisator og Carl Zeiss lense. Telefonen kommer i flere farve varianter.

Den kommer også med 4 Rich Audio microfoner, der lader den optage stereo.

Der er selvfølgelig Windows Phone 8.1 installeret på telefonen fra salgsæsken.

Microsoft har annonceret Windows Phone 8.1

Lumia 930 lander på de første markeder i juni måned i Europa, Asien og Indien til en vejledende udsalgspris på USD 599 eksklusiv afgifter og eventuelle tilskud. Telefonen vil være tilgængelig hos mere end 100 operatører på verdensplan.

Lumia 930 forventes at have salgsstart i Danmark i løbet af sommeren, og dansk pris bliver offentliggjort i forbindelse med salgsstart.

Lumia 630 og Lumia 635

Efter præsentationen af Lumia 930 var det blevet tid til, at fremvise de to nye prisbillige Windows Phone muligheder, Lumia 630 og Lumia 635.

Disse modeller kommer med en 4,5 tommer skærm og vil blive tilgængelige i fem forskellige farver, hvor coveret kan skiftes.

Lumia 630 er en 3G-telefon, som kommer både i en single-SIM version og en dual-SIM version. Dermed er det den første Windows Phone, der får mulighed for dual-SIM. Lumia 635 kommer derimod kun i en single-SIM udgave, men tilbyder til gengæld 4G LTE forbindelse.

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630 (Foto: Nokia)

Nokia Lumia 630 forventes på markedet allerede i maj måned i Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Europa. Ud af de offentliggjorte modeller, så bliver det modellen med single-SIM, der bliver først tilgængelig på det danske marked. Den forventes at lande i butikkerne i andet kvartal 2014 til en vejledende pris på 1.295 kroner.

Nokia Lumia 635

Nokia Lumia 635 (Foto: Nokia)

Lumia 635 ventes på flere markeder fra juli måned og den forventes også at få dansk salgsstart i løbet af sommeren. Den danske pris vil blive offentliggjort i forbindelse med salgsstarten.

Mere til historien

Nokia oplyste også, at deres Windows Phone 8-enheder vil blive opdateret til Windows Phone 8.1 med opdateringen Nokia Cyan, som bliver tilgængelig i løbet af sommeren 2014.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.