Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den forgangne uge har været spækket med interessante nyheder fra blandt andet Google Android og Apple. Få ugens overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Google valgte onsdag, at offentliggøre nye Nexus-enheder, samt offentliggøre navnet på den kommende Android-version, som hidtil var kendt under navnet Android L. Men det endelige navn blev altså Android 5.0 Lollipop.

Alt om Android 5.0 Lollipop

Foruden Android 5.0 Lollipop havde Google også nogle nye Nexus-enheder i ærmet,  nemlig Nexus 6, som er lavet i samarbejde med Motorola, og Nexus 9, der er blevet til i samarbejde med HTC.

Alt om Nexus 6 – kæmpe-mobilen fra Google

Men det var ikke alt, for Google præsenterede også Nexus Player, der er en konkurrent til andre spilkonsoller på markedet.

OVERBLIK: Alle Googles Android nyheder

Kort efter Googles præsentation blev iPad USER GUIDE til iOS 8.1 lækket i iTunes Store. Det er uvist om det var en fejl eller Apple gjorde det med vilje. Sikkert er det dog, at denne USER GUIDE afslørede navnene på de nye iPad-modeller, som Apple offentliggjorde torsdag aften ved en event.

 – Apple lækker iPad Air 2 og iPad Mini 3

Sikkert var det dog, at Apple både havde en ny iPad Air 2, iPad Mini 3 og flere nyheder om Apple Pay. Alt dette kan du læse mere om herunder.

 – OVERBLIK: Alle Apple’s nyheder

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 42 2014

01. 200.000 Snapchat billeder er lækket på nettet

02. Her er Android 5.0 Lollipop

03. Her er det nye Google Play med “Material Design”

04. Nexus 6 er officiel – en kæmpe Android

05. Sådan måles antennekvaliteten på en smartphone

06. Priserne på iPad Air 2 og iPad Mini 3

07. iPad Air 2 – alt om Apples nye iPad

08. Nexus 9 by HTC er officiel – til Danmark i december

09. Slut med billige Nexus-enheder

10. LG G3 er hurtigst på nettet

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer