Nexus 9 by HTC er officiel – til Danmark i december

2

Googles nyeste tablet, Nexus 9 er officiel. 8,9 tommer skærm i 4:3-format og Android 5.0 Lollipop. Nexus 9 kommer til Danmark i december.

Google Nexus 9 er officiel
Google Nexus 9

Nexus 9, Googles hidtil nyeste tablet, der kører på den helt nye styresystemsversion Android 5.0 Lollipop, tidligere kendt som Android L, er officielt præsenteret af Google.

 – Vi har prøvet Android L

Enheden er lavet i samarbejde med HTC, som ikke har gjort sig på tabletmarkedet siden deres HTC Flyer, der ikke var nogen stor succes. Nexus 9 er HTC’s anden Nexus-enhed, da de var producenten bag Nexus One tilbage i 2010.

I materialet om produktet lægges der vægt på, at bagsiden har et ”soft grip” og at Nexus 9 passer godt i hånden.

Stykket mellem kanten og skærmen er ganske tyndt, og siderne designet i børstet metal.

Lyden kan man umiddelbart godt glæde sig til. Nexus 9 har frontvendte højtalere med HTC BoomSound, som det også kendes fra HTC One-produkterne.

 – Læs også om Nexus 6

Denne tablet understøtter et tastatur, der også kan anvendes som coverbeskyttelse. Tastaturet sættes på Nexus 9 med magneter. Tastaturet er ekstraudstyr og følger ikke med i salgspakken.

På Nexus 9 får du 8,9 tommer IPS LCD skærm med en opløsning på 2028 x 1536 pixels, beskyttet af det brudstærke Gorilla Glass 3. Billedformatet er 4:3.

Processoren er NVIDIA Tegra K1 (64 bit). Der er 2 GB RAM og to hukommelsesversioner bliver tilgængelige – henholdsvis 16 og 32 GB, uden mulighed for udvidelse med ekstra plads.

Nexus 9 kommer med 8 megapixels hovedkamera mens frontkameraet til videosamtaler er på 1,6 megapixels. Hovedkameraet har desuden autofokus på LED fotolys.

Hardwaren til Nexus 9 er produceret af HTC.

https://www.youtube.com/watch?v=yYHY3MFiq1o

Forsalget til Nexus 9 starter i USA den 17. oktober 2014. Salgsstarten går den 3. november 2014 i USA. De amerikanske priser starter ved 399 dollars.

I Danmark kan Nexus 9 forudbestilles i HTC Concept Store i København fra den 17. Oktober. I starten af december vil produktet kunne købes i de nordiske lande. De danske priser er endnu ikke oplyst.

Den hvide model bliver tilgængelig i en 16 GB og 32 GB version med Wi-Fi som den eneste forbindelse. Nexus 9 i sort vil få 32 GB hukommelse og denne version har udover Wi-Fi også mulighed for SIM-kort og 4G LTE dataforbindelse.

Du kan læse mere om Nexus 9 på Googles officielle produktside.

Billeder af Nexus 9

 

Mere til historien

Forgængeren til Nexus 9 var Nexus 7 (2013). Den havde en skærm på 7 tommer og her hos MereMobil.dk skrev vi blandt andet i anmeldelsen, at Nexus 7 2013 viste vejen for andre Android-tablets. Produktet fik 5 ud af 6 stjerner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer