Nexus 9 by HTC er officiel – til Danmark i december

Googles nyeste tablet, Nexus 9 er officiel. 8,9 tommer skærm i 4:3-format og Android 5.0 Lollipop. Nexus 9 kommer til Danmark i december.

Google Nexus 9 er officiel

Google Nexus 9

Nexus 9, Googles hidtil nyeste tablet, der kører på den helt nye styresystemsversion Android 5.0 Lollipop, tidligere kendt som Android L, er officielt præsenteret af Google.

 - Vi har prøvet Android L

Enheden er lavet i samarbejde med HTC, som ikke har gjort sig på tabletmarkedet siden deres HTC Flyer, der ikke var nogen stor succes. Nexus 9 er HTC's anden Nexus-enhed, da de var producenten bag Nexus One tilbage i 2010.

I materialet om produktet lægges der vægt på, at bagsiden har et ”soft grip” og at Nexus 9 passer godt i hånden.

Stykket mellem kanten og skærmen er ganske tyndt, og siderne designet i børstet metal.

Lyden kan man umiddelbart godt glæde sig til. Nexus 9 har frontvendte højtalere med HTC BoomSound, som det også kendes fra HTC One-produkterne.

 - Læs også om Nexus 6

Denne tablet understøtter et tastatur, der også kan anvendes som coverbeskyttelse. Tastaturet sættes på Nexus 9 med magneter. Tastaturet er ekstraudstyr og følger ikke med i salgspakken.

På Nexus 9 får du 8,9 tommer IPS LCD skærm med en opløsning på 2028 x 1536 pixels, beskyttet af det brudstærke Gorilla Glass 3. Billedformatet er 4:3.

Processoren er NVIDIA Tegra K1 (64 bit). Der er 2 GB RAM og to hukommelsesversioner bliver tilgængelige – henholdsvis 16 og 32 GB, uden mulighed for udvidelse med ekstra plads.

Nexus 9 kommer med 8 megapixels hovedkamera mens frontkameraet til videosamtaler er på 1,6 megapixels. Hovedkameraet har desuden autofokus på LED fotolys.

Hardwaren til Nexus 9 er produceret af HTC.

https://www.youtube.com/watch?v=yYHY3MFiq1o

Forsalget til Nexus 9 starter i USA den 17. oktober 2014. Salgsstarten går den 3. november 2014 i USA. De amerikanske priser starter ved 399 dollars.

I Danmark kan Nexus 9 forudbestilles i HTC Concept Store i København fra den 17. Oktober. I starten af december vil produktet kunne købes i de nordiske lande. De danske priser er endnu ikke oplyst.

Den hvide model bliver tilgængelig i en 16 GB og 32 GB version med Wi-Fi som den eneste forbindelse. Nexus 9 i sort vil få 32 GB hukommelse og denne version har udover Wi-Fi også mulighed for SIM-kort og 4G LTE dataforbindelse.

Du kan læse mere om Nexus 9 på Googles officielle produktside.

Billeder af Nexus 9

 

Mere til historien

Forgængeren til Nexus 9 var Nexus 7 (2013). Den havde en skærm på 7 tommer og her hos MereMobil.dk skrev vi blandt andet i anmeldelsen, at Nexus 7 2013 viste vejen for andre Android-tablets. Produktet fik 5 ud af 6 stjerner.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram