Slut med billige Nexus-enheder

Google har præsenteret deres nye Nexus-enheder og modsat tidligere versioner, så bliver de nye ikke billige. En markant prisstigning er en realitet.

Motorola Nexus 6

Motorola Nexus 6

Google har løftet sløret for deres nye Nexus-enheder, Nexus 6 og Nexus 9, der er produceret i samarbejde med henholdsvis Motorola og HTC.

 - Læs om kæmpe telefonen Nexus 6

Den nye telefon og tablet er præsenteret uden nogen mediebevågenhed, men blot via Googles egen blog.

Og de nye Nexus-enheder starter også på et helt andet prispunkt end tilfældet har været med de foregående modeller. Billeder fra den tyske forhandler Media Markt/Saturns system er dukket op på en tysk blog, hvor priserne på de nye enheder ses i euro. Det skriver Androidauthority.com.

Telefonen Nexus 6 vil ifølge disse oplysninger få en pris på henholdsvis 569 euro for 32 GB versionen og 649 euro for versionen med 64 GB. Sammenligner man med øvrige topmodeller koster eksempelvis Sony Xperia Z3 649 euro og den sælges netop nu på det danske marked for omkring 4.900 kroner uden abonnement. Lidt billigere vil versionen med 32 GB være.

Lækkede priser på HTC Nexus 9

Lækkede priser på HTC Nexus 9

Nexus 9 kommer i tre forskellige konfigurationer. Enten i sort og hvid med Wi-Fi i 16 GB eller 32 GB udgave eller med både WiFi og 4G LTE i 32 GB version. Priserne starter ved 399 euro for WiFi-modellen med 16 GB intern hukommelse, mens modellen med 32 GB og WiFi koster 489 euro. Ønsker man modellen med 4G LTE og 32 GB hukommelse er prisen 569 euro.

Lækkede priser på Nexus 6

Lækkede priser på Nexus 6

Læs alt om Nexus 9

Det betyder også, at man skal forvente en pris på omkring 3.000 danske kroner for den lille WiFi-udgave, mens udgaven med 4G LTE formentlig vil komme til at koste 4.300 kroner.

HTC har endnu ikke meldt ud, hvad prisen på Nexus 9-modellerne bliver - kun at det forventes de kommer på det nordiske marked i starten af december. Telefonen kan forudbestilles fra på fredag via HTC Concept Store.

Der er endnu ikke nogen oplysninger om dansk lancering eller pris af Nexus 6.

Prisstigningen på de europæiske priser matcher ganske godt stigningen på de amerikanske priser også.

Mere til historien

HTC har ikke produceret tablets siden HTC Flyer, der var alt andet end en succes da den kom på markedet. Måske de nu får mere succes på tabletmarkedet med den nye Nexus 9-enhed.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram