Slut med billige Nexus-enheder

0

Google har præsenteret deres nye Nexus-enheder og modsat tidligere versioner, så bliver de nye ikke billige. En markant prisstigning er en realitet.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6

Google har løftet sløret for deres nye Nexus-enheder, Nexus 6 og Nexus 9, der er produceret i samarbejde med henholdsvis Motorola og HTC.

 – Læs om kæmpe telefonen Nexus 6

Den nye telefon og tablet er præsenteret uden nogen mediebevågenhed, men blot via Googles egen blog.

Og de nye Nexus-enheder starter også på et helt andet prispunkt end tilfældet har været med de foregående modeller. Billeder fra den tyske forhandler Media Markt/Saturns system er dukket op på en tysk blog, hvor priserne på de nye enheder ses i euro. Det skriver Androidauthority.com.

Telefonen Nexus 6 vil ifølge disse oplysninger få en pris på henholdsvis 569 euro for 32 GB versionen og 649 euro for versionen med 64 GB. Sammenligner man med øvrige topmodeller koster eksempelvis Sony Xperia Z3 649 euro og den sælges netop nu på det danske marked for omkring 4.900 kroner uden abonnement. Lidt billigere vil versionen med 32 GB være.

Lækkede priser på HTC Nexus 9
Lækkede priser på HTC Nexus 9

Nexus 9 kommer i tre forskellige konfigurationer. Enten i sort og hvid med Wi-Fi i 16 GB eller 32 GB udgave eller med både WiFi og 4G LTE i 32 GB version. Priserne starter ved 399 euro for WiFi-modellen med 16 GB intern hukommelse, mens modellen med 32 GB og WiFi koster 489 euro. Ønsker man modellen med 4G LTE og 32 GB hukommelse er prisen 569 euro.

Lækkede priser på Nexus 6
Lækkede priser på Nexus 6

– Læs alt om Nexus 9

Det betyder også, at man skal forvente en pris på omkring 3.000 danske kroner for den lille WiFi-udgave, mens udgaven med 4G LTE formentlig vil komme til at koste 4.300 kroner.

HTC har endnu ikke meldt ud, hvad prisen på Nexus 9-modellerne bliver – kun at det forventes de kommer på det nordiske marked i starten af december. Telefonen kan forudbestilles fra på fredag via HTC Concept Store.

Der er endnu ikke nogen oplysninger om dansk lancering eller pris af Nexus 6.

Prisstigningen på de europæiske priser matcher ganske godt stigningen på de amerikanske priser også.

Mere til historien

HTC har ikke produceret tablets siden HTC Flyer, der var alt andet end en succes da den kom på markedet. Måske de nu får mere succes på tabletmarkedet med den nye Nexus 9-enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer