Apple Pay klar fra på mandag

0

Apples topchef Tim Cook har netop fortalt på scenen i Cupertino, at Apple Pay åbner på det amerikanske marked fra på mandag.

Apple Pay (Foto: Apple)
Apple Pay (Foto: Apple)

I sidste måned løftede Apple lidt af sløret for deres nye mobilbetalingstjeneste Apple Pay, men meget er sket siden september. I dag (torsdag den 16. oktober 2014) kunne Tim Cook oplyse, at 500 nye banker også er stærkt på vej til at støtte Apple Pay. Derudover fortæller Apple også, at de store amerikanske banker understøtter tjenesten.

Apple Pay er indbygget i Apples Passbook applikation og Apple lover, at det er en let, sikker og privat måde at betale på. Og de mange store spillere, som støtter Apple viser der kan være noget om det. Apple har lavet aftaler med blandt andet American Express, Mastercard og Visa.

Apple Pay -mobilbetaling på Apples måde

Derudover er butikkerne Starbucks, Sephora, Disney Store, McDonald’s, Toy’r’Us, GroupOn, Ticket.com, Macy’s og selvfølgelig Apple Stores blot nogle af de steder, hvor det bliver muligt at betale med Apple Pay.

Tjenesten bliver tilgængelig på det amerikanske marked fra på mandag den 20. oktober 2014.

Mere til historien

Det bliver muligt, at bruge Apple Pay for de amerikanske iPhone 6-ejere på det amerikanske marked med iOS 8.1 opdateringen, som åbner op for Apple Pay-tjenesten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer