Google klar med spillekonsollen Nexus Player

0

I går lancerede Google de nye Nexus-enheder, samt Android 5.0 Lollipop, men de havde mere i ærmet – nemlig spillekonsollen Nexus Player.

Google Nexus Player
Google Nexus Player

Google har længe ville ind i konkurrencen på konsolmarkedet og i går tog de et nyt skridt. Google har tidligere har forsøgt sig med Nexus Q. I går offentliggjorde Google så Nexus Player, der kan streame musik, køre applikationer og spille spil.

Bag hardwaren på Nexus Player er Asus.

Nexus Player er en lille sort, rund og diskret boks, hvor der medfølger en fjernbetjening i et minimalistisk design med fire knapper og et pad, samt en mikrofon til stemmestyret betjening.

Den nye Nexus Player er en videreudbygning af Chromecast, hvor der er tilsat en række andre funktioner. Det er blandt andet muligt, at streame film og musik fra understøttende applikationer som Netflix, TuneIn, Plex eller Google Play.

Nexus Player kommer med en quad-core Intel processor, 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse til applikationer og spil. Derudover tilbyder Asus en bluetooth-controller.

Specifikationer Nexus Player

Processor: Intel Atom Quad-core 1,8 GHz 1GB RAM, PowerVR grafik

Hukommelse: 8GB

Software: Android TV

Øvrigt: Fjernbetjening medfølger, indbygget mikrofon

I første omgang kan Nexus Player kun forudbestilles i USA fra fredag den 17. oktober og med levering fra den 3. november. Prisen i USA er 99 dollars, samt 39 dollars for bluetooth-controlleren.

Om det bliver muligt at købe Nexus Player i Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Læs nærmere om Android 5.0 Lollipop her, hvor du kan se vores første indtryk af den nye Android-version.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer