Google klar med spillekonsollen Nexus Player

I går lancerede Google de nye Nexus-enheder, samt Android 5.0 Lollipop, men de havde mere i ærmet – nemlig spillekonsollen Nexus Player.

Google Nexus Player

Google Nexus Player

Google har længe ville ind i konkurrencen på konsolmarkedet og i går tog de et nyt skridt. Google har tidligere har forsøgt sig med Nexus Q. I går offentliggjorde Google så Nexus Player, der kan streame musik, køre applikationer og spille spil.

Bag hardwaren på Nexus Player er Asus.

Nexus Player er en lille sort, rund og diskret boks, hvor der medfølger en fjernbetjening i et minimalistisk design med fire knapper og et pad, samt en mikrofon til stemmestyret betjening.

Den nye Nexus Player er en videreudbygning af Chromecast, hvor der er tilsat en række andre funktioner. Det er blandt andet muligt, at streame film og musik fra understøttende applikationer som Netflix, TuneIn, Plex eller Google Play.

Nexus Player kommer med en quad-core Intel processor, 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse til applikationer og spil. Derudover tilbyder Asus en bluetooth-controller.

Specifikationer Nexus Player

Processor: Intel Atom Quad-core 1,8 GHz 1GB RAM, PowerVR grafik

Hukommelse: 8GB

Software: Android TV

Øvrigt: Fjernbetjening medfølger, indbygget mikrofon

I første omgang kan Nexus Player kun forudbestilles i USA fra fredag den 17. oktober og med levering fra den 3. november. Prisen i USA er 99 dollars, samt 39 dollars for bluetooth-controlleren.

Om det bliver muligt at købe Nexus Player i Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Læs nærmere om Android 5.0 Lollipop her, hvor du kan se vores første indtryk af den nye Android-version.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram