Apple lækker iPad Air 2 og iPad Mini 3 brugermanual

iPad Air 2 og iPad Mini 2 bekræftet efter Apple har lækket en iPad User Guide til iOS 8.1 i iTunes.

iPad Air 2 og iPad Mini 3 lækket i iTunes

iPad Air 2 og iPad Mini 3 lækket i iTunes

Det er meget atypisk af Apple, men det ser ud til at producenten har lækket brugermanualer til de kommende iPad Air 2 og iPad Mini 3, som Apple forventes at præsentere ved deres event i morgen (16. oktober 2014).

– Du kan følge Apples iPad-event her

Begge enheder er dukket op i iTunes til en brugermanual til iOS 8.1 på iPad. Det skriver Engagdet.com.

 – iPad-event: Det forventes Apple at præsentere

Det er ikke fordi, der er mange detaljer fra billedet, men det bekræfter blandt andet at de nye iPad-modeller kommer med fingeraftrykslæseren Touch ID.

Et andet screenshot viser også, at iPad nu får burst shooting mode Funktionen kommer til iPad Air 2, men ikke den nye iPad Mini 3, ifølge dokumentet.

Om det er et tilfælde, at Apple har lækket dette eller det er sket for at få opmærksomheden, kort efter Googles offentliggørelse af de nye Nexus-enheder, Nexus 6 og Nexus 9, samt Android Lollipop, er uvist.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker Apples iPad-event i morgen aften, hvor det også forventes Apple vil præsenterer andre nye produkter.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.