iPad-event: Det forventes Apple at præsentere

0

Apple har indkaldt verdenspressen til endnu en event. Den finder sted torsdag den 16. oktober. Der forventes mange ting på programmet. Læs her hvad forventningerne er.

Apple event den 16. oktober 2014
Apple event den 16. oktober 2014

Apple afholdt en større event i september måned, hvor de præsenterede de to nye iPhone 6-modeller, det kommende Apple Watch, samt mobilbetalingstjenesten Apple Pay. Men de har mere i ærmet. Derfor er verdenspressen inviteret på plads til en event torsdag den 16. oktober klokken 19.00 dansk tid.

 – Alt om de nye iPads

Præcis hvad indholdet bliver er vi klogere torsdag, hvor Tim Cook & Co. atter er klar på scenen.

På MereMobil.dk dækker vi begivenheden hele torsdag aften. Læs mere om vores livechat og Apples livestream fra eventen.

En af de ting, som for alvor ventes at blive offentliggjort er nye iPad-modeller, men hvad med andre Apple-produkter?

Hjemmesiden The Verge har samlet rygterne til hvilke nyheder vi skal forvente, at Apple løfter sløret for. Se listen herunder.

Apple iPad Air 2

Sandsynligheden for, at der kommer en ny generation af iPads fra Apple er stor – nogle vil sige det er helt sikkert.

Ifølge The Verge, så skal vi helt sikkert regne med en ny iPad Air, men de store dramatiske ændringer skal vi ikke forvente at få.

En af de største ændringer fra iPad Air ventes at være den nye generation kommer med fingeraftrykslæseren Touch ID, der kendes fra iPhone 5S og de to nye iPhone 6-modeller.

 – iPad Air 2 – på vej i en tyndere udgave

Den nuværende iPad Air findes i farverne hvid og sort, men den nye version forventes også at komme i en guld version. Og rygtebørsen mener også at vide, at skærmen har fået en behandling med anti-refleks, der gør det nemmere at se hvad der står på skærmen i dagslys.

Specifikationsmæssigt vil der være opgraderet til en hurtigere processor (formentlig A8 som også er i iPhone 6), flere ram og måske større hukommelse.

iPad Mini

Holder Apple traditionerne i hævd, så er også en iPad Mini i vente, men dette kan være mere tvivlsomt, da der har været overraskende stille vedrørende rygter om en ny version af den.

Vælger Apple at opgradere iPad Mini, så ventes der ændringer i stil med dem på iPad Air. Altså Touch ID, anti-refleksbehandling af skærmen og en hurtigere processor.

Men om Apple springer iPad Mini’en over eller hvordan, det er vi meget klogere på efter eventen.

iMac

Det ventes fra flere medier, at Apple vil præsentere en iMac med Retina Display. Er det tilfældet, så vil det være første gang der kommer en stationær computer fra Apple med Retina Display.

Det er endnu uvist, hvilken skærmstørrelse iMac Apple vil offentliggøre med Retina Display, men det ventes at være en 27 tommer skærm med 5K opløsning. Den nuværende iMac på 27 tommer har en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Dermed kan der være tale om en fordobling.

OS X Yosemite

Apple har allerede tilbage i juni måned fremvist den første version af OS X Yosemite samtidig med, at de fremviste iOS 8. Og siden har Apple udsendt en række betaversioner.

 – OS X Yosemite og iOS 8 kan forstå dansk

OS X Yosemite byder på en række større ændringer og nye features, hvor noget af det mest opsigtsvækkende er det nye design, som er mere enkelt og minder om iOS. Der er også et stort samspil med iOS og OS X Yosemite, hvilket blandt andet inkluderer muligheden for at tage telefonen via computeren, hvis den er i nærheden. Ligesom du også kan fortsætte læsning/skrivning af mails og nyheder på telefonen.

MacBooks

På denne tid af året plejer Apple også godt at kunne lide at snakke om MacBooks, men måske dette ikke er tilfældet i år, da Apple allerede har været ude med forbedringer til MacBook Air og MacBook Pro tidligere i år.

Der går dog rygter om en MacBook Air med 12 tommer Retina Display, men det kan godt være det ikke er noget vi vil få at se før næste år.

Apple TV

Apple har ikke sendt en ny version af Apple TV på markedet længe, men rygterne florerer om at en ny version kan være på vej.

Mere til historien

Apple skulle angiveligt arbejde på en større iPad med en skærm på 12.9 tommer, men denne forventes ikke at være klar før til næste år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer