OS X Yosemite og iOS 8 kan forstå dansk

Dikteringsfunktionen i både iOS 8 og OS X Yosemite byder på hele 24 nye sprog sammenlignet med tidligere - heriblandt dansk.

I de nuværende udgaver af iOS 7 og OS X Mavericks har Apple indbygget diktering med understøttelse af otte forskellige sprog. Med de kommende opdateringer vil dette antal stige til 30 forskellige sprog - og ja, dansk er et af dem!

Oplysningerne kommer fra 9to5mac.com og den samlede oversigt over de nye sprog kan findes herunder. Hvorvidt dette også betyder, at Siri kommer til at understøtte det danske sprog, er endnu uklart. Faktum er dog at Apple nu har teknologien til at forstå dansk tale, og så er spørgsmålet bare om det kan og vil blive brugt i Siri.

- 7 små nye funktioner i iOS 8

De nye sprog er følgende: Arabisk, catalansk, dansk, finsk, græsk, hebraisk, indonesisk, kroatisk, malaysisk, nederlandsk, norsk (bokmål), polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk.

Mere til historien

Siri understøtter i øjeblikket 11 forskellige sprog, heriblandt engelsk, tysk, spansk og kinesisk. Russisk og ukrainsk understøttelse er kommet med i iOS 8, og vi håber på at flere vil følge inden lanceringen.

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram