OS X Yosemite og iOS 8 kan forstå dansk

2

Dikteringsfunktionen i både iOS 8 og OS X Yosemite byder på hele 24 nye sprog sammenlignet med tidligere – heriblandt dansk.

I de nuværende udgaver af iOS 7 og OS X Mavericks har Apple indbygget diktering med understøttelse af otte forskellige sprog. Med de kommende opdateringer vil dette antal stige til 30 forskellige sprog – og ja, dansk er et af dem!

Oplysningerne kommer fra 9to5mac.com og den samlede oversigt over de nye sprog kan findes herunder. Hvorvidt dette også betyder, at Siri kommer til at understøtte det danske sprog, er endnu uklart. Faktum er dog at Apple nu har teknologien til at forstå dansk tale, og så er spørgsmålet bare om det kan og vil blive brugt i Siri.

7 små nye funktioner i iOS 8

De nye sprog er følgende: Arabisk, catalansk, dansk, finsk, græsk, hebraisk, indonesisk, kroatisk, malaysisk, nederlandsk, norsk (bokmål), polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk.

Mere til historien

Siri understøtter i øjeblikket 11 forskellige sprog, heriblandt engelsk, tysk, spansk og kinesisk. Russisk og ukrainsk understøttelse er kommet med i iOS 8, og vi håber på at flere vil følge inden lanceringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer