Her er alle Googles Nexus nyheder

OVERBLIK: Google er klar med en række nye enheder. Du kan her få overblikket over alle nyhederne. Læs om Nexus 9, Nexus 6 og alt det andet.

Rygterne havde svirret om, at Google måske ville offentliggøre nye Nexus-enheder onsdag, men mange havde måske forventet det ville ske ved en presseevent for verdenspressen, og ikke blot i stilhed via Googles egen officielle blog. Det er dog ikke første gang, at Google lancerer produkter på denne måde.

Men stilhed eller ej, så var der en masse nyheder i ærmet fra Google. Det blev blandt andet til en ny smartphone – eller phablet, nemlig kæmpemobilen Nexus 6, som Google-ejede Motorola har produceret hardwaren til og som er kæmpe stor.

Motorola Nexus 6 Nexus nyheder

Motorola Nexus 6

Nexus 6 er officiel – en kæmpe Android

Enheden er større end den nye iPhone 6 Plus fra Apple, som ellers er en af de største og mere uhåndterlige phablets vi har testet. Derfor bliver det ekstra spændende at få prøvet Nexus 6 når den rammer det nordiske marked.

Helt som ventet er det også HTC, der står bag hardwaren på den nye Nexus 9-tablet. Inden lanceringen havde der været mange rygter om, at HTC stod bag Nexus 9 og disse holdt altså vand.

Google Nexus 9

Google Nexus 9

Nexus 9 by HTC er officiel – til Danmark i december

Nexus 9 kommer på det nordiske marked i starten af december, men allerede fra fredag den 17. oktober er det muligt at forudbestille den nye tablet.

Google løftede langt om længe sløret for navnet på Android 5.0. Og her havde spekulationerne været mange, men det var altså Android 5.0 Lollipop, som blev det officielle navn på den nye Android-version. Tilbage i juni måned tog vi et smugkig på Android L, hvilket du kan læse mere om her.

Her er Android 5.0 Lollipop

Prisen på Nexus-enhederne har desuden fået sig et nøk opad, hvilket betyder prisen efterhånden er mere lig de konkurrerende enheder.

Slut med billige Nexus-enheder

Google Nexus Player

Google Nexus Player

Foruden Nexus 6, Nexus 9 og Android 5.0 Lollipop offentliggjorde Google også deres nye spilkonsol Nexus Player, som giver mulighed for streaming af film, spil og lignende.

 – Google klar med spillekonsollen Nexus Player

Vanen tro har Google også opsat den nye figur uden for deres hovedkontor, så den nu står og pynter sammen med de øvrige Android-figurer.

 – Android Lollipop har fået sin statue

Android Lollipop statue

Android Lollipop statue

Når Google er klar med en ny Android-version melder spørgsmålet sig straks – får min enhed også den nye Android-version.

Dette er sjældent noget, som der er svar på med det samme. Men allerede nu kan vi oplyse, at en række Nexus-enheder får Android 5.0 Lollipop.

 – Disse Nexus-enheder får Android 5.0 Lollipop

Mere til historien

Kort efter Google I/O i juni måned var HTC ude og love Android L opdateringen til udvalgte enheder.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram