Her er alle Googles Nexus nyheder

0

OVERBLIK: Google er klar med en række nye enheder. Du kan her få overblikket over alle nyhederne. Læs om Nexus 9, Nexus 6 og alt det andet.

Rygterne havde svirret om, at Google måske ville offentliggøre nye Nexus-enheder onsdag, men mange havde måske forventet det ville ske ved en presseevent for verdenspressen, og ikke blot i stilhed via Googles egen officielle blog. Det er dog ikke første gang, at Google lancerer produkter på denne måde.

Men stilhed eller ej, så var der en masse nyheder i ærmet fra Google. Det blev blandt andet til en ny smartphone – eller phablet, nemlig kæmpemobilen Nexus 6, som Google-ejede Motorola har produceret hardwaren til og som er kæmpe stor.

Motorola Nexus 6 Nexus nyheder
Motorola Nexus 6

Nexus 6 er officiel – en kæmpe Android

Enheden er større end den nye iPhone 6 Plus fra Apple, som ellers er en af de største og mere uhåndterlige phablets vi har testet. Derfor bliver det ekstra spændende at få prøvet Nexus 6 når den rammer det nordiske marked.

Helt som ventet er det også HTC, der står bag hardwaren på den nye Nexus 9-tablet. Inden lanceringen havde der været mange rygter om, at HTC stod bag Nexus 9 og disse holdt altså vand.

Google Nexus 9
Google Nexus 9

Nexus 9 by HTC er officiel – til Danmark i december

Nexus 9 kommer på det nordiske marked i starten af december, men allerede fra fredag den 17. oktober er det muligt at forudbestille den nye tablet.

Google løftede langt om længe sløret for navnet på Android 5.0. Og her havde spekulationerne været mange, men det var altså Android 5.0 Lollipop, som blev det officielle navn på den nye Android-version. Tilbage i juni måned tog vi et smugkig på Android L, hvilket du kan læse mere om her.

Her er Android 5.0 Lollipop

Prisen på Nexus-enhederne har desuden fået sig et nøk opad, hvilket betyder prisen efterhånden er mere lig de konkurrerende enheder.

Slut med billige Nexus-enheder

Google Nexus Player
Google Nexus Player

Foruden Nexus 6, Nexus 9 og Android 5.0 Lollipop offentliggjorde Google også deres nye spilkonsol Nexus Player, som giver mulighed for streaming af film, spil og lignende.

 – Google klar med spillekonsollen Nexus Player

Vanen tro har Google også opsat den nye figur uden for deres hovedkontor, så den nu står og pynter sammen med de øvrige Android-figurer.

 – Android Lollipop har fået sin statue

Android Lollipop statue
Android Lollipop statue

Når Google er klar med en ny Android-version melder spørgsmålet sig straks – får min enhed også den nye Android-version.

Dette er sjældent noget, som der er svar på med det samme. Men allerede nu kan vi oplyse, at en række Nexus-enheder får Android 5.0 Lollipop.

 – Disse Nexus-enheder får Android 5.0 Lollipop

Mere til historien

Kort efter Google I/O i juni måned var HTC ude og love Android L opdateringen til udvalgte enheder.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer