Android Lollipop har fået sin statue

Traditionen tro har Google offentliggjort en ny statue i forbindelse med lanceringen af deres nyeste Android version.

Google havde i går travlt bag tastaturet. Offentliggørelsen af nye Nexus enheder samt den nye Android 5.0 Lollipop software, har trukket overskrifter blandt alverdens tech-sider.

Android Lollipop statue

Android Lollipop statue

Men en lille detalje er ikke blevet omtalt nævneværdigt, nemlig den traditionelle Android statue.

– Læs også alt om Nexus 6

Hvert år når Google offentliggør en ny stor Android opdatering, får den ud over et navn baseret på et stykke slik, også en statue.

Denne gang er statuen en Android figur, dog med to væsentlige detaljer. Statuen har som navnet også antyder en slikkepind i hånden, men den anden hånd på statuen, viser et håndtegn som ikke er blevet brugt tidligere. Det er det velkendte ”peace-tegn”.

Det er ikke kun på statuen at peace-tegnet har fået en plads. Også billeder og mange Android-relaterede logoer, har Google skiftet ud med en Android-figur, der viser peace.

Læs alt om Nexus 9

Om det har nogen symbolsk betydning for Google, eller hvad formål det har, er endnu ukendt.

Video: Afsløringen af statuen

Mere til historien

Det er en stor tradition for Google at præsentere den nye Android statue, og hvert år samles medarbejdere og andre vigtige personer ude foran hovedkvarteret for at indvie statuen. Du kan læse mere om Android Lollipop her.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.