Teaser for Android 5.0 – kommer Android L og Nexus 6 dag?

Rygterne og spekulationerne florerer i stor stil på nettet – vil Android L og Nexus 6 blive præsenteret i dag? Google og Sundar Pichai teaser selv for ”NationalDessertDay” i dag.

Sundar Pichai og Google teaser for ny Android-version

Sundar Pichai og Google teaser for ny Android-version

Der florerer en masse rygter og spekulationer om, at når amerikanerne vågner senere i dag, så kan det blive dagen hvor Nexus 6 og Android 5.0 præsenteres.

Nexus 6 på vej – Motorola er producenten

Og måske Nexus 9, hvilket ventes at være et produkt skabt i samarbejde med HTC.

Danmarkspremiere på Android L

Og Sundar Pichai, der er Senior Vice President hos Google for Android, Chrome og Google Apps, teaser også for det, som han kalder National Dessert Day, på Twitter. Med ordlyden: “Met some sweet new friends today” og en video af en dør med et skilt hvor der står 5.0 på.

Android L er præsenteret – se alle nyhederne her

Du kan se videoen herunder.

Det er spændende hvad L’et præcist står for, men der har været mange bud lige fra Lemon Meringue Pie, Lollipop og Licorice. Der er dog kun at vente og se hvad det endelige navn bliver fra Google.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Vælger Google at offentliggøre nyt om Android L og Nexus 6 i dag, så gøres det altså lige dagen inden Apples-event i morgen aften dansk tid.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.