HTC Nexus 9 – navnet er bekræftet

Nexus 9 nærmer sig. Nu er navnet på den nye Google tablet bekræftet.

Siden i sommer har rygterne floreret omkring en Nexus 9 tablet. Rygtebørsen mener stadig det er HTC som står bag hardwaren til Googles næste tablet-device.

Enheden er godkendt af FCC i USA. Her har den fået godkendelsesnummeret 0P82100. Nu har en tilsvarende pendant til FCC i Taiwan også godkendt enheden, skriver GSMarena.com.

I godkendelsen afsløres både at navnet bliver Nexus 9 og at producenten er HTC. Enheden har både trådløst netværk (Wi-Fi), Bluetooth og NFC.

På rygtedelen tages om 8.9 tommer touchskærm med en opløsning på 2048 x 1440 pixels. Nexus 9 vil have 8 megapixels kamera, stereo højtalere samt en 64-bit processor (Nvidia Tegra K1 chipset).

- Rygte: Nexus 6 på vej fra Motorola

På MereMobil.dk følger vi naturligvis sagen omkring Nexus 9. Vi har tidligere skrevet, at Nexus 9 sandsynligvis får premiere i midten af oktober.

- Web-TV: Nexus 5 – derfor er den værd at købe

Mere til historien

I januar 2010 kom Nexus One, der var den første Google Nexus telefon. Dengang var HTC producenten.

Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram