HTC Nexus 9 tablet rygtes i midt-oktober

RYGTE: Rygterne om en HTC-udviklet Nexus-enhed har svirret længe, men rygterne florerer nu om en måske kommende Nexus 9 tablet.

HTC

HTC (Foto: MereMobil.dk)

Det ser ud til, at HTC måske gør comeback på tablet-markedet med en Nexus 9-enhed. Det skriver Pocketnow.com.

Den ventede kommende Nexus 9-enhed ventes blandt andet at komme med en 9 tommer skærm og en Nvidia Tegra K1 system chip.

Hverken HTC eller Google har kommenteret på rygterne, men hvis historikken holder stik har Google en tradition for, at afholde events I oktober måned, hvor de frigiver deres store Android-opdatering, samt Nexus-enheder.

Mere til historien

HTC har tidligere forsøgt sig med en tablet, som dog aldrig blev det store hit. Sidenhen har de haft sat tablet-produktionen på pause og koncentreret sig om smartphones.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram